Kies voor kwaliteit met Belisol ramen en deuren in de Voerstreek

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in de Voerstreek

Voor uw woning in de Voerstreek vormen de ramen en deuren een belangrijk onderdeel. Ze dragen bij aan de persoonlijke uitstraling van uw huis. Hierbij wil Belisol u graag helpen. We hebben een jarenlange expertise opgebouwd als Belgisch familiebedrijf. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk stellen we ons aanbod voor u tentoon. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en breng een bezoek aan één van onze showrooms.
plaatsing ramen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van modern of rustiek tot klassiek of eenvoudig. Zit u zonder inspiratie? U vindt een online raamsimulator op onze website. Zoek de gevel die het meeste lijkt op die van u en begin te experimenteren met diverse soorten raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u meteen wat u mooi vindt én of het past bij uw woning. Maar wat is het prijskaartje van uw nieuwe ramen en deuren in de Voerstreek? De precieze prijs is afhankelijk van tal van factoren. Dankzij de budgetindicator krijgt u alvast een eerste indicatie van het kostenplaatje.
aluminium raam living

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Ramen en deuren zijn in uw huis een absolute noodzaak, maar dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! Daarom maakt Belisol ze uit drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Voeg daar nog eens een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties aan toe, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc biedt maximale geluidswering en thermische isolatie, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u trouwens dat het zeer onderhoudsvriendelijk is? Doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan, en u moet het nooit schilderen of vernissen.
  • Door de ontelbare stijlopties van de profielen geeft u een persoonlijke toets aan uw huis.

Aluminium

  • Aluminium is een buitengewoon sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raamoppervlakken en u hoeft zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurschommelingen.
  • Met dank aan inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: mat of glanzend, effen of korrelig?

Hout

  • Met hout kunt u een warme, originele stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, herschildert u het materiaal gewoon!
  • U maakt een ecologisch weloverwogen keuze met duurzaam hout. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het is een hernieuwbaar materiaal.
  • Zelfs brandveiligheid is geen probleem voor houten ramen en deuren. De lage warmtegeleiding en de verkoling maken het hout brandvertragend.
ramen pvc grijs
We willen bij Belisol ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Voerstreek volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt rekenen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak een afspraak online of bezoek één van onze showrooms.