Kwaliteit verzekerd met Belisol ramen en deuren in de Voorkempen

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in de Voorkempen

Een belangrijk onderdeel van uw woning in de Voorkempen zijn de ramen en deuren. Ze weerspiegelen uw eigen stijl en geven uw huis de uitstraling die het verdient. Daar willen we u bij Belisol mee helpen. We hebben een jarenlange expertise opgebouwd als Belgisch familiebedrijf. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk stellen we ons aanbod voor u tentoon. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en kom langs in één van onze showrooms.
ramen terras belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot landelijk of strak. Zit u zonder inspiratie? Dan kan u gebruik maken van de online raamsimulator op onze website. Zoek de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en probeer diverse soorten raamkleuren en -materialen uit. Zo vergelijkt u eenvoudig alle opties en komt u te weten of uw keuze past bij de rest van uw woning. Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in de Voorkempen? De precieze prijs is afhankelijk van tal van factoren. Om u toch een eerste indicatie van het kostenplaatje te geven, ontwikkelden we een budgetindicator.
ramen hout

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Dat ramen en deuren in uw huis een absolute noodzaak zijn, betekent niet dat ze saai moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Daarnaast kiest u uit een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties. De mogelijkheden zijn oneindig!

Pvc

  • Pvc biedt optimale thermische isolatie en geluidswering, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u trouwens dat het enorm makkelijk te onderhouden is? Doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan, en u moet het nooit lakken of schilderen.
  • Door de talloze stijlmogelijkheden van de profielen personaliseert u uw huis helemaal zoals u het wil.

Aluminium

  • Aluminium is zonder twijfel een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid ideaal voor grote raamoppervlakken en U hoeft zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurwisselingen en alle soorten weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans met dank aan inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: mat of glanzend, korrelig of glad?

Hout

  • Met hout kunt u een warme, unieke stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, herschildert u het materiaal gewoon!
  • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch verantwoorde keuze. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
ramen pvc grijs
U kunt bij Belisol terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Voorkempen volledig af te stemmen op uw wensen. Reken op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Bezoek één van onze showrooms of maak een afspraak online.