Ramen en deuren in het Waasland? Vertrouw op Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in het Waasland

Ramen en deuren vormen een fundamenteel element van uw woning in het Waasland. Ze geven uw huis de uitstraling die het verdient. Daar helpen we u bij Belisol mee. We hebben een jarenlange expertise opgebouwd als Belgisch familiebedrijf. U bekijkt ons aanbod in meer dan 80 showrooms, verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en kom langs in één van onze showrooms.
ramen terras belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot strak of rustiek. Geen inspiratie? Neem dan een kijkje op onze online raamsimulator. Zoek de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en probeer verschillende types raamkleuren en -materialen uit. Zo weet u meteen wat u mooi vindt én of het past bij de rest van uw woning. U wil uiteraard graag weten wat het prijskaartje van die nieuwe ramen en deuren in het Waasland is. Een precieze kostprijs is moeilijk mee te geven, want die wordt beïnvloed door tal van factoren. Om u toch een eerste indicatie van het kostenplaatje te geven, ontwikkelden we een budgetindicator.
aluminium raam living

De materialen voor uw ramen en deuren in het Waasland

Dat ramen en deuren een absolute noodzaak zijn in uw huis, betekent niet dat ze saai moeten zijn! Bij Belisol vindt u ze in drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. In combinatie met een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zijn de mogelijkheden eindeloos.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal en biedt optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u dat u het heel makkelijk onderhoudt? U moet het materiaal nooit vernissen of schilderen én het trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is.
  • Door de ontelbare stijlmogelijkheden van de profielen geeft u een persoonlijke toets aan uw huis.

Aluminium

  • Aluminium is een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid hoeft u zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen en is het ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurschommelingen en de typisch Belgische weersomstandigheden.
  • Met dank aan inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen maken indringers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: korrelig of effen, glanzend of mat?

Hout

  • Met hout creëert u een huiselijke en originele stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u het materiaal gewoon opnieuw!
  • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch doordachte keuze. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de verkoling en de lage warmtegeleiding.
raam aluminium zwart
Bij Belisol kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in het Waasland volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt rekenen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.