Koop uw ramen en deuren in Zandvoorde bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in Zandvoorde

Ramen en deuren maken een essentieel onderdeel uit van uw woning in Zandvoorde. Ze zorgen voor een overeenstemming van uw huis en uw persoonlijke stijl. Belisol helpt hieraan mee. We hebben een jarenlange expertise opgebouwd als Belgisch familiebedrijf. U bekijkt ons aanbod in meer dan 80 showrooms, verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Kom langs in één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
plaatsing ramen belisol

Ramen en deuren in Zandvoorde op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van landelijk of modern tot eenvoudig of klassiek. Komt de inspiratie maar niet? Ga dan eens te rade bij onze online raamsimulator. Zoek de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en probeer verschillende soorten raamkleuren en -materialen uit. Zo komt u onmiddellijk te weten wat u kan bekoren én of het past bij uw woning. Wil u graag weten welk prijskaartje vasthangt aan die set nieuwe ramen en deuren in Zandvoorde? Tal van factoren beïnvloeden de precieze kostprijs. De budgetindicator geeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
ramen hout

De materialen voor uw ramen en deuren in Zandvoorde

Dat ramen en deuren in uw huis een absolute noodzaak zijn, betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Bij Belisol vindt u ze in drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. Combineer dat met een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Pvc

 • Pvc is een zeer licht materiaal, maar het biedt wel optimale thermische isolatie en geluidswering.
 • Het is erg onderhoudsvriendelijk. Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit verven of lakken.
 • Door de talloze stijlmogelijkheden van de profielen geeft u een persoonlijke toets aan uw huis.

Aluminium

 • Met aluminium bent u zeker van een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid is het perfect voor grote raamoppervlakken en hoeft u zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
 • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
 • Inbrekers maken geen schijn van kans met dank aan inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
 • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: glad of korrelig, glanzend of mat?

Hout

 • Met hout kunt u warme, unieke stijlen creëren die bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, zet u er gewoon een nieuwe op!
 • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch weloverwogen keuze. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het is een hernieuwbaar materiaal.
 • U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
voordeur hout
We gaan bij Belisol voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Zandvoorde volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt vertrouwen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms.
 • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
 • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
 • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
 • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen