Sprint nu naar Belisol en krijg een raam cadeau

Er zijn nog zekerheden voor de snelle beslissers. Beslis nu en geniet van onze Sprintpromo: krijg in maart bij aankoop van nieuwe ramen en deuren een raam cadeau.

Vraag een offerte of maak een afspraak en ontdek de voorwaarden in de showroom.

Kwaliteit in elke stap van het proces

Bij Belisol draait het om topprestaties en betrouwbaarheid. U krijgt niet alleen deskundig advies, maar bent ook zeker van een vakkundige opvolging over de hele lijn. Van het eerste gesprek tot de professionele plaatsing en lang daarna. Want gemoedsrust is zoveel waard. Belisol staat er vanaf dag één met het juiste advies en de grootste zorg voor de ramen en deuren van uw thuis, zodat u er een leven lang van geniet.

Ramen en deuren die een leven lang meegaan

Belisol staat al meer dan 45 jaar garant voor kwalitatieve ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Samen met onze geselecteerde leveranciers ontwerpen en ontwikkelen wij bijzondere producten voor ieders smaak en ieders budget. Onze jarenlange ervaring resulteert in een breed gamma hoogwaardige producten gekenmerkt door een sterk design, sterke isolatiewaarden, een uitgebreid kleurenpalet, tal van afwerkingsmogelijkheden en het nieuwste veiligheidsbeslag. Welke keuze u ook maakt uit ons ruime assortiment, kiezen voor Belisol is altijd een zekere keuze.

Met de Belisol service bent u zeker over de hele lijn

Bij Belisol bekijken we alles vanuit het oogpunt van de klant. Onze klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en we streven er voortdurend naar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we niet alleen met ons breed gamma hoogwaardige producten, maar ook met onze vergaande service. We verschaffen u deskundige, gedetailleerde informatie: helder, in duidelijke en eenvoudige taal. Zo bent u zeker van een juiste keuze. 

Wij maken graag tijd voor u bij Belisol Geel & Turnhout

Het perfecte resultaat vraagt om een grondige voorbereiding. Daarom nemen we graag onze tijd om u en uw project te leren kennen. Alleen zo kunnen we u een professioneel advies bieden op maat van uw woning en uw wensen op vlak van esthetiek, onderhoud of technische vereisten.

Ook open op zondag 3 en 17 maart

Breng een bezoek aan onze showroom in Geel of Turnhout en u bent zeker van deskundig advies én onze interessante Sprintpromo. Maak een afspraak met één van onze Belisol-adviseurs of kom langs op één van onze open zondagen: 3 maart of 17 maart, tussen 10u en 15u. Graag tot dan! 

Geel

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Turnhout

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Vraag nu uw offerte aan en geniet van deze actie

Belisol gebruikt deze gegevens om u naar de juiste toonzaal door te verwijzen en u in de toekomst te contacteren.

Meer informatie over uw project geven

U kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur

Voor een afspraak, vul een Datum en Dagdeel in naar keuze of doe een eigen voorstel. Onze adviseur belt u nog op om de afspraak te bevestigen. Wilt u geen afspraak, kan u gewoon een offerte aanvragen.


of

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy