Designed in Belgium

Alle Belisol producten worden ontwikkeld en ontworpen door onze eigen R&D afdeling, gevestigd in Hasselt (België). We werken samen met diverse researchcentra voor bijkomende knowhow en innovatie. Dit resulteert in de sterke isolatiewaarden, het uitgebreid kleurengamma, de diverse afwerkingsmogelijkheden en het hoogwaardig veiligheidsbeslag van onze Belisol producten.

Belisol speelt voortdurend in op de vraag van de markt om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarnaast innoveren we om onze bestaande producten permanent te verbeteren en zo trendsetter te zijn in ramen en deuren.

Zodra de fase van engineering en design afgewerkt is gaan we op zoek naar de meest geschikte partners om onze Belisol-producten op een zo efficiënt mogelijke manier te produceren. In onze productie-eenheden vervaardigen en assembleren we elke dag honderden ramen en deuren. Jouw ramen en deuren moeten een perfect staaltje vakmanschap zijn. Onze ingenieurs volgen het productieproces op de voet en garanderen zo de superieure kwaliteit van Belisol ramen en deuren,

Daarna worden onze ramen en deuren geplaatst door een team van eigen specialisten. Zij combineren ervaring, vakmanschap en gedrevenheid en streven zo de ideale service na. Dit proces doorlopen we elke dag opnieuw bij meer dan 150 tevreden Belisol klanten in België, Nederland en Frankrijk.