Designed in Belgium

Alle Belisol producten worden ontwikkeld en ontworpen door onze eigen R&D afdeling, gevestigd in Hasselt (België). We werken samen met diverse researchcentra voor bijkomende knowhow en innovatie. Dit resulteert in de sterke isolatiewaarden, het uitgebreid kleurengamma, de diverse afwerkingsmogelijkheden en het hoogwaardig veiligheidsbeslag van onze Belisol producten.

Belisol speelt voortdurend in op de vraag van de markt om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarnaast innoveren we om onze bestaande producten permanent te verbeteren en zo trendsetter te zijn in ramen en deuren.

Zodra de fase van engineering en design afgewerkt is gaan we op zoek naar de meest geschikte partners om onze Belisol-producten op een zo efficiënt mogelijke manier te produceren. In onze productie-eenheden vervaardigen en assembleren we elke dag honderden ramen en deuren.

We maken hiervoor gebruik van de beste onderdelen, die we aankopen bij premium leveranciers in heel Europa: België, Spanje, Frankrijk, Portugal, Turkije, Polen, Duitsland en Nederland. Vervolgens wordt het merendeel van onze ramen geassembleerd in diverse productie-eenheden in Vlaanderen en Wallonië. Omwille van productiecapaciteit of specifieke vereisten van het gamma, worden sommige elementen op andere sites in het buitenland vervaardigd.

Jouw ramen en deuren moeten een perfect staaltje vakmanschap zijn. Onze ingenieurs volgen het productieproces, de assemblage en het transport op de voet. Zo garanderen zij de superieure kwaliteit van jouw Belisol ramen en deuren.

Daarna worden onze ramen en deuren geplaatst door een team van eigen gespecialiseerde monteurs. Samen met onze zaakvoerders, adviseurs, opmeters en administratieve medewerkers vormen zij een Belisol-team van meer dan duizend medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Zij combineren ervaring, vakmanschap en gedrevenheid en streven de ideale service na. Dit proces doorlopen we elke dag opnieuw bij meer dan 150 tevreden Belisol klanten.