Geschiedenis

In 1977 zag de wereld van ramen en deuren er volledig anders uit. Je kocht eigenlijk ramen en deuren op basis van een vage beschrijving, zonder ze ooit in het echt gezien te hebben. Of ze qua stijl effectief zouden passen in je woning, was dan een kwestie van afwachten.

Eugène Alen en Guy Lambin, besloten dat dit beter kon. Ze openden een eerste Belisol-showroom op 5 augustus 1977 in Brussel om (mogelijke) klanten meer te bieden. En ze vooral de kans te geven om voor de aankoop al te zien welke ramen of deuren ze verkozen.

Niet lang daarna kwam er ook in Hasselt een toonzaal, en nog wat later in Antwerpen. Al vlug won onze expertise aan populariteit en Belisol kwam rond 1993 in een stroomversnelling terecht. Alsmaar meer ambitieuze medewerkers wilden deze groei ondersteunen, ook in het buitenland.

Vandaag zijn er in België, Nederland en Frankrijk al meer dan tachtig showrooms. Belisol heeft reeds het vertrouwen gewonnen van duizenden klanten. Dagelijks plaatst Belisol ramen en deuren bij maar liefst 150 gezinnen. Nog steeds met evenveel passie voor het vak, kwaliteit en de klant.