Isolatie pvc-deuren

De pvc-deuren van Belisol voldoen aan de hoogste isolatiewaarde in de markt. Onze buitendeuren en voordeuren vormen de grens tussen warmte en kou en isoleren je ook van geluid. Zo dragen onze deuren bij aan je leefcomfort.

De sleutel van de uitstekende isolatie van onze deuren bestaat uit de opbouw van onze kamers en dichtingen. Onze kader- en vleugelprofielen in pvc bestaan uit kamers, die zijn voorzien van een thermische onderbreking. Daardoor is er geen condensatie of warmtegeleiding meer. De warmte blijft bij je binnen en de koude buiten. Dit geldt ook voor het geluid.

Revolutionaire dichtingen en driekamersysteem

Pvc-deuren zijn een uitstekende keuze als het om thermische en akoestische isolatie gaat. Beide dragen bij aan je comfort en besparen je geld.

Alle pvc-deuren van Belisol isoleren dankzij een uniek meerkamersysteem. Op de plaats waar het raamkader en de raamvleugel van de pvc-profielen samenkomen, plaatsen we twee of zelfs drie revolutionaire dichtingen:

  • een buitendichting als eerste buffer tegen koude, neerslag en stof;
  • een middendichting voor een perfecte wind- en waterkering;
  • een binnendichting die zorgt voor een uitzonderlijke geluidsisolatie.

Glas zorgt voor het grootste warmteverlies in je woning

Ook glasisolatie is essentieel. Wist je dat je per jaar tot 28 liter stookolie per m2 glas kan besparen? Bij een woning met 25m2 glas en een literprijs van € 0,60 betekent dat een besparing van € 420 per jaar als je kiest voor hoogrendementsbeglazing.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen