Aluminium pvc ramen

Combinatie pvc-aluminium

Kan u niet kiezen tussen elegante aluminium ramen of het budgetvriendelijk comfort van pvc? Dan vindt u dé oplossing in het Tendance-gamma, want Belisol biedt u daarmee het beste van twee werelden.

Een Tendance-raam heeft een aluminium buitenkant en een pvc binnenkant. Dat betekent: het esthetische design van aluminium én het warme comfort van pvc in één Belisol-raam.

Door de combinatie van beide materialen, presenteert Belisol u een uniek raamconcept. Het frame in pvc staat garant voor uitstekende thermische isolatie, met een U-waarde van 0,99 W/m²K. Toch behoud u de luxueuze uitstraling en kracht van aluminium ramen, ook bij grote glaspartijen.

De voordelen van een pvc-aluminium Belisol-raam

  • Pvc is een thermisch performant, licht en waterdicht materiaal. Bovendien ondervindt het geen hinder van weersinvloeden, verkleuring of vervorming.
  • Aluminium is licht en sterk tegelijk, waardoor het met een verfijnd profiel toch grote glasoppervlakken aankan.
  • Zowel pvc als aluminium zijn erg onderhoudsvriendelijk.
  • De waterafvoering gebeurt via een verborgen afwateringssysteem.

Personaliseer uw pvc-aluminium raam

Een Belisol pvc-aluminium raam is verkrijgbaar in een klassieke (Prestige) of moderne versie (Pure). Verder bieden we 25 standaardkleuren voor de buitenkant, in poederlak of geanodiseerd aluminium. De binnenkant in pvc is beschikbaar in wit of crèmekleur. Nieuw: ook verkrijgbaar in volledig zwarte uitvoering!

Daarnaast pas u het raam volledig aan naar jouw wensen: gezandstraald glas, veiligheidsbeglazing, ventilatie, anti-inbraaksysteem, … De scharnieren van uw Tendance-raam kunnen zelfs onzichtbaar geplaatst worden, om esthetische en veiligheidsredenen.


Meer info over Tendance-ramen? Vraag raad aan een Belisol-adviseur!

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen