Belisol eindigt 2021 met een mooie prijzenpot

Naar goede gewoonte, eindigde Belisol het jaar op spectaculaire wijze met haar ondertussen gekende eindejaarsactie. Voor de derde keer op rij kunnen we spreken van een succesvolle editie met maar liefst 501 deelnemers! Ieder van hen waagde zijn of haar kans om het aankoopbedrag van hun ramen en deuren terug te winnen.

Gekende formule

Het is ondertussen de derde maal dat Belisol uitpakt met een spectaculaire eindejaarsactie. Spectaculair, want de inzet is groot: bestel je tijdens de actie-periode je ramen en deuren bij Belisol, dan maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Maar liefst 501 Belisol-klanten namen deel aan deze unieke wedstrijd, waarbij drie gelukkigen de prijzenpot delen. Op basis van hun aankoopbedrag worden de deelnemers opgedeeld in drie groepen, waaruit telkens één winnaar getrokken werd. Bovenop deze nationale prijzenpot, werden er ook heel wat regionale prijzen uitgedeeld. 

Afsluiten in stijl

Net zoals vorig jaar, kon het slotevenement met aanwezigheid van alle deelnemers niet doorgaan, maar werd er voor een online alternatief gekozen. Belisol zorgde voor een feestelijke bekendmaking van de winnaars met tv-presentatrice en ex-miss België Virginie Claes en radiopresentator Gaëtan Bartosz als hosts én een spectaculaire dansact als surplus. Benieuwd geworden? Bekijk dan hier de volledige video van het slotevent.

Gelukkige winnaars

Maar liefst 501 deelnemers waagden hun kans om hun aankoopbedrag bij Belisol terug te winnen, maar slechts drie gelukkigen konden een prijs in de wacht slepen: de familie Kegels, de familie Nys en de familie De Bruycker wonnen respectievelijk 2.976, 8.397 en 19.000 euro! Dat ze hiermee dolgelukkig waren, is een understatement.

Financiële meevaller

Voor de vervanging voor hun verouderde achterdeur ging de familie Kegels, in navolging van hun buren, in zee met Belisol Mechelen. De nieuwe achterdeur is één van de vele fases van hun renovatietraject. Na enkele eerdere tegenslagen tijdens hun verbouwing, kwam de winst van het mooie bedrag van 2.976 euro voor het gezin van vijf als een geschenk uit de hemel. 

Renovatie in stroomversnelling

De familie Nys kon hun geluk niet op toen ze hoorden dat ze hun aankoopbedrag van 8.397 euro gewonnen hadden. Het jonge koppel vond negen jaar geleden hun intrek in hun charmante stadswoning in Charleroi. Na enkele eerdere renovatiewerken, was het nu de beurt aan de ramen en de garagepoort in de voorgevel. Die waren dringend aan vervanging toe om een betere thermische isolatie van de gehele woning te bekomen. De ramen in de achtergevel zouden later aangepakt worden, om de kosten wat te verspreiden. Laat ons zeggen dat die plannen nu wel eens sneller zouden kunnen gerealiseerd worden dan oorspronkelijk gedacht.

Eindejaarsbonus

Bert De Bruycker mocht zich de gelukkige grote winnaar van de Belisol eindejaarsactie noemen. Hij ‘ging naar huis’ met de hoofdprijs van maar liefst 19.000 euro. Een som die hij goed weet te spenderen, want hij wil nog tal van andere investeringen doen om zijn woning energetisch te optimaliseren én esthetisch te moderniseren. Daarvoor had hij echter niet gerekend op de winst bij de eindejaarsactie. Hij had bij Belisol gekocht omwille van de kwaliteit en de service. En dat, toevallig tijdens de actieperiode. De winst van deze mooie geldsom kwam dus als een enorme verrassing en een leuke bonus.

Niet deelgenomen aan deze actie? Niet getreurd, want met de kwalitatieve ramen en deuren van Belisol heeft u altijd gewonnen. Contacteer een showroom in uw buurt voor deskundig advies op maat en we maken ook van u een winnaar.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen