Belisol opent de grootste showroom

In de afgelopen 45 jaar kozen duizenden klanten voor kwaliteit, service en zekerheid. En het Belgische straatbeeld kleurt steeds blauwer. Dat maakt van uw ramen en deuren de beste reclame en van heel België onze grootste showroom. Want Belisol ramen en deuren die ziet u overal en de komende weken nog veel meer! 

Een blik op 45 jaar Belisol

Belisol staat al 45 jaar garant voor kwalitatieve ramen en deuren. Het bedrijf bouwde in die jaren een enorm klantenbestand uit en groeide uit tot een ware succesformule. Benieuwd naar het geheim achter die 45 succesvolle jaren? U leest er alles over in dit interview met directielid Patricia Alen.

Vier mee en hang uw vlaggetje op!

Het leven is een feest, u moet alleen zelf de slingers ophangen. En daar helpen we u graag bij. Om onze 45ste verjaardag te vieren, kleuren we België blauw. Met feestelijke vlaggen en geweldige verjaardagscadeaus in de grootste showroom ooit.

Viert u mee? Vraag uw vlaggenlijn aan, hang ‘m op en maak kans op citytrips, iPhones, cinematickets, ramenwassers en nog veel meer!

Zo gaat het in zijn werk

Viert u mee? Dan maakt u gedurende 6 weken kans op fantastische cadeaus. Zo kan u eenvoudig deelnemen:

  • Vraag uw vlaggenlijn aan, dan sturen wij ‘m gratis op.
  • Hang de vlaggenlijn aan uw raam of deur
  • Deel een leuke foto van uw feestelijke gevel op Facebook of Instagram met #Belisol45

Maak elke week t.e.m. 29 juni kans op één van onze fantastische prijzen!
Daarbovenop geven onze showrooms nog extra verjaardagscondities. Neem dus zeker contact op met een showroom in uw buurt of vraag meteen een offerte

Heeft u geen Instagram of Facebook? Geen probleem!
Upload hier uw foto en maak ook kans op een van de vele verjaardagscadeaus.

Neem een kijkje tussen de social media posts en kom mee in de feeststemming

Lees hier het wedstrijdreglement.