Belisol gooit 115.980 euro door ramen en deuren tijdens spetterende eindejaarsactie

Belisol blikt met gepaste trots terug op de zeer geslaagde eindejaarsactie ‘Win gratis ramen en deuren’. Gedurende de hele maand december organiseerden verschillende showrooms (alleen of in samenwerking met andere showrooms) een wedstrijd met een stevige Belisol-cheque als prijs. In totaal werd maar liefst 115.980 euro uitgedeeld aan de winnaars. De gelukkigen werden eind december en begin januari tijdens een slotevent bekendgemaakt.

Een kleine dertig showrooms, verdeeld over heel België, bepaalden solo of met gebundelde krachten een maximum winstbedrag en gingen naarstig op zoek naar een winnaar. Deelnemers moesten een kennis- en een schiftingsvraag invullen om kans te maken op een mooie Belisol-cheque ter waarde van de eigen offerte, zonder het vooropgestelde maximumbedrag te overschrijden. De deelnemende showrooms maakten tijdens een feestelijk slotevent de gelukkige winnaars bekend.

Mooie gebaren

Op 18 december beten de showrooms van Hasselt, Paal en Peer de spits af. De drie filialen sloegen voor deze actie de handen in elkaar en overhandigden tijdens het slotevent een cheque van 7.500 euro aan het winnende koppel, dat verraste met een genereus gebaar: de drie dochters delen in de vreugde en mogen voor het uitgespaarde bedrag de slaapkamer van hun dromen inrichten.

Een dag later werd er door de showrooms van Tienen, Leuven en Aarschot gezamenlijk een Belisol-cheque van maar liefst 15.000 euro overhandigd. Een recordbedrag voor deze actie. In de afzonderlijke showrooms van Geel, Brussel en Namen was het feest al even groot. Daar werd telkens het mooie ronde bedrag van 10.000 euro uitgedeeld. En ook in Namen blonk het winnende echtpaar uit in vrijgevigheid door het gewonnen bedrag te schenken aan de kinderen en kleinkinderen.

'Geschenk uit de hemel'

Ook bij Belisol Asse, Sint-Pieters-Leeuw en Aalst werd de eindejaarsactie een echt succesverhaal. De drie showrooms maakten een klant gelukkig met een cheque ter waarde van 7.380 euro. Een flinke opsteker voor de winnares die na een periode van renovatiepech deze financiële meevaller een ‘geschenk uit de hemel’ noemde.

Het is duidelijk: ‘Win gratis ramen en deuren’ mag je bij Belisol heel letterlijk nemen! In een totaal van vijftien wedstrijden (ook Antwerpen, Oudenaarde, Mechelen, Kortrijk, Luik, Gent/Melle, Charleroi/Bergen, Doornik/Ath en Brugge/Oostende/Oostduinkerke/Knokke/Eeklo deden mee) werd het stevige bedrag van 115.980 euro uitgedeeld. Een spetterende actie om 2019 definitief af te sluiten en om 2020 met een knaller te beginnen.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen