Belisol Kempen in ambitieuze handen na overname

Sinds 1 mei worden de Belisol showrooms in Geel en Turnhout geleid door twee nieuwe gezichten. Frank Hansen en zijn vrouw Els Pynenborg namen in volle coronatijd het roer over en zijn vastberaden om de showrooms op korte termijn naar een nog hoger niveau te tillen. “We leggen een zeer sterke focus op service. Zowel voor, tijdens als na verkoop”, vertelt Frank.

Frank en Els zijn vastbesloten om de showrooms in Geel en Turnhout een nieuw elan te geven. Gedreven door hun Kempische mentaliteit zullen de nieuwe zaakvoerders met volle goesting de mensen uit de regio bijstaan en helpen met hun renovatie- of nieuwbouwprojecten.

Frank: “We focussen ons in eerste instantie 100 % op service en service na verkoop. Klanten moeten het gevoel hebben dat ze altijd bij Belisol Kempen terechtkunnen. Niet alleen voor vragen, maar ook voor snelle oplossingen. Daar zetten we sterk op in. Belisol Kempen covert een regio met veel potentieel en dat willen we op korte termijn benutten. Voor mezelf als zaakvoerder vind ik het heel belangrijk dat ik van alle aspecten goed op de hoogte ben. Daarom ben ik momenteel erg bezig met verkoop en na het bouwverlof zal ik mij verdiepen in andere aspecten zoals opmeten, plaatsing en planning. Alleen zo kan ik een optimale service garanderen.”

Hart voor ondernemen

Frank, afkomstig uit Riemst, is een 49-jarige industrieel ingenieur met een hart voor ondernemen. Dat hij ooit zijn eigen zaak zou leiden, was een kwestie van tijd. “Het idee om ooit zelf iets op te starten of over te nemen zat altijd al in mijn hoofd”, aldus Frank. “Toen eind vorig jaar Belisol Kempen op mijn radar kwam, heb ik niet getwijfeld en contact gezocht. Zo ging de bal aan het rollen. Er was meteen een klik en het feit dat er een sterke holding achter het merk Belisol staat, is een groot voordeel voor een startende ondernemer.”

In eerst instantie zou Frank als enige zaakvoerder fungeren, maar al snel trad ook zijn vrouw Els op het voorplan. Frank: “Door de contacten met Belisol en na een aantal netwerkmomenten werd ook Els getriggerd om mee te stappen in het verhaal. Maar dan wel in combinatie met haar voltijdse job als Lean & Logistics leader bij Iris. Ongeveer een half jaar na de eerste kennismaking gingen we met heel veel enthousiasme op 1 mei van start als nieuwe zaakvoerders.”

Optimaal voorbereid

Frank en Els namen het roer in volle coronatijd over en maakten van de beschikbare tijd gretig gebruik om zich te verdiepen in het productportfolio en de filosofie van Belisol. “We mochten de showrooms niet meteen openen en dat gaf ons de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en het merk Belisol goed te leren kennen. De crisis gaf ons eigenlijk tijd om ons optimaal voor te bereiden op het openen van de deuren. En dat was nodig want juni was meteen een heel interessante en drukke maand. Voor ons is dit nog een periode van al doende leren en dat maakt het extra interessant. Het zijn lange dagen, maar ik geniet ervan. Voor mij voelt dit niet als werken en dat gevoel kan ik alleen maar aanraden”, besluit Frank.

Op zoek naar ramen en/of deuren? Kom dan zeker voor het einde van de maand nog langs en geniet van een extra korting! In de showrooms van Geel en Turnhout kan je terecht voor advies en begeleiding op maat. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (frank.hansen@belisol.com) of telefonisch (014/31.24.00).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen