Belisol Sint-Truiden focust op operational excellence

Op 1 september nam Erik Brants de touwtjes in handen van de Belisol-showroom in Sint-Truiden. De kersverse zaakvoerder begon met veel vertrouwen aan zijn avontuur en is vastberaden om Belisol Sint-Truiden nog sterker op de kaart te zetten. “Ik zal hard focussen op operational excellence. En dat van bij het eerste contact met de klant tot en met de service na verkoop en plaatsing”, klinkt het.

Extra visibiliteit

Met ruime ervaring als commercieel directeur bij een bouwspeler en met een Master in Business Administration op zak, is Erik Brants de geknipte persoon om Belisol Sint-Truiden een nieuw elan te geven. “De voorbije weken stonden in het teken van voorbereiding en mezelf verdiepen in het sterke merk Belisol”, aldus de nieuwe zaakvoerder. “Samen met een ervaren team ging ik op 1 september van start. In de beginfase vind ik het heel belangrijk om de externe visibiliteit van Belisol Sint-Truiden te vergroten en verbeteren. Er moet weer leven in de brouwerij komen en mensen die hier voorbijrijden moeten uitgenodigd worden om een kijkje te komen nemen.”

Service boven alles

Als zaakvoerder hecht Erik bijzonder veel waarde aan operational excellence: “Net als Belisol wil ik als zaakvoerder steeds de beste service bieden. Als gezicht van een showroom is het belangrijk om steeds enthousiast te zijn, van zodra de klant contact zoekt tot en met de plaatsing bij de mensen thuis. De kwaliteit moet op alle niveaus gegarandeerd worden, met als doel een tevreden klant. Op die manier wil ik een rendabele en goed draaiende showroom uitbouwen.”

Match made in heaven

De waarden die Erik als zaakvoerder wil uitdragen liggen duidelijk in dezelfde lijn als het DNA van Belisol. Van een goeie match gesproken. Erik: “Service, kwaliteit, openheid, dicht bij de klant … het is een rode draad binnen Belisol. Zelf waak ik ook graag over een goeie balans tussen het operationele en het commerciële, twee takken die ik bij Belisol in deze functie naar hartenlust kan combineren. Ik geloof heel sterk in de kracht van het Belisolmodel. Enerzijds sta je samen sterk, maar anderzijds kan je ook lokaal eigen accenten leggen. En dat is niet anders in Sint-Truiden, waar Belisol een rijk en sterk verleden heeft. Met mijn team wil ik Belisol Sint-Truiden doen heropleven en dat zullen we iedere dag opnieuw bewijzen met kwaliteit en klantvriendelijkheid.”

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Erik staat jou met raad en daad bij in de showroom in Sint-Truiden. Bovendien krijg je nu het glas aan 1 euro. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (erik.brants@belisol.com) of telefonisch (011/690140).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen