Dezelfde kwaliteit, nieuwe locatie

Dezelfde kwaliteit, nieuwe locatie! Belisol Geel vond begin november onderdak in een nieuwe showroom. We vroegen zaakvoerder Frank Hansen om tekst en uitleg:

We willen onze klanten een optimale showroombeleving bezorgen en onze prachtige producten op een mooie manier presenteren. De oude toonzaal bleek daarvoor niet meer helemaal geschikt. En dus verhuisden we naar een nieuw gebouw, in dezelfde straat.

De nieuwe toonzaal is maar liefst 320 m² groot en presenteert het gehele productgamma, van raam tot deurkruk en van modern tot landelijk. Bovendien kan je er gebruik maken van onze gloednieuwe deurensimulator, om de deur van je dromen op ware grootte te ontwerpen. De toonzaal is heel lichtrijk door de volledige glazen voorgevel van het gebouw. Het industrieel karakter van het pand wordt gecombineerd met een huiselijke inrichting met onder andere een lange tafel voor besprekingen en een gezellige koffiecorner met inspirerende beelden.

En een extra troef? De toonzaal grenst nu aan het magazijn en de burelen. Zo is alles gecentraliseerd op één locatie. Dat bevordert de samenwerking en dus ook de uiteindelijke dienstverlening.”

Benieuwd geworden? Ga dan zeker eens langs en neem een kijkje in het nieuwe kantoor van Belisol Geel.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen