Dina Tersago schakelt hulp in van Belisol

De zoektocht naar de perfecte woning loopt niet altijd even makkelijk, daarom komt VIER met een nieuw experiment op de proppen waarbij zes koppels hun beslissing volledig uit handen geven.

‘Blind getrouwd’ kennen we ondertussen allemaal. In het gloednieuwe programma ‘Blind gekocht’ gaat men nog een stapje verder. Zes koppels gaan de uitdaging aan en laten een aankoopmakelaar en interieurarchitect op zoek gaan naar hun droomwoning. Pittig detail: de koppels geven hun spaargeld volledig uit handen en krijgen hun nieuwe woning pas te zien nadat de experten dit voor hen gekocht hebben. Nadien zullen de deskundigen dit huis grondig aanpakken. Door de renovatie en herinrichting moeten deze panden de ideale woning vormen voor de koppels.

Gastvrouw Dina Tersago schakelt meermaals de hulp van Belisol in voor ‘Blind Gekocht’. Zo droomde één van de koppels over contact met de tuin vanuit de living. Belisol hielp mee om deze droom waar te maken. Het resultaat is te zien in aflevering twee op woensdag 3 april.

‘Blind gekocht’, vanaf woensdag 27 maart om 20u30 te zien op VIER.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen