Holux ramen en deuren voor De Slagmolen

Ramen renovatie Slagmolen

Restaurant Slagmolen in Opglabbeek is goed gekend bij fijnproevers in de wijde omtrek. Chefkok Bert Meewis en zijn echtgenote Karlijn Libbrecht leggen hun gasten al meer dan 20 jaar culinair in de watten.

Met 2 Michelinsterrren en een Gault&Millau score van 18 op 20 mag je je verwachten aan het beste uit de klassieke keuken, gebracht op een hedendaagse manier. Een exquise zakenlunch, een bijzonder etentje met vrienden of familie? Je kan er ook terecht voor bedrijfs- of andere feesten in de recent vernieuwde schuur met gloednieuwe aanbouw.

Ramen renovatie Slagmolen

Inkom in Holux ramen en deuren

Vorig jaar pakten Bert & Karlijn de eeuwenoude graanschuur aan. Na renovatie werd het de perfecte plek voor bedrijfspresentaties op niveau, trouw- of andere feesten. Daar waar het restaurant huist in de oude geklasseerde molen uit 1859, is de inrichting van de schuur juist heel modern opgevat, een idee van architect Thomas Roets.

De inkombox bestaat uit een strak zwart kader, veel glas en 3 meter hoge ramen en deuren. Daarvoor deden ze een beroep op Belisol. Het zijn aluminium Holux ramen geworden, in zwart mat met gordijngevelprofielen en gemoffelde siertrekkers.

Overal is geopteerd voor veiligheidsglas met een isolatiewaarde van 1,0 en met een zwarte warm-edge afstandhouder.

Ramen renovatie Slagmolen

Houten poort met sierbeslag

Ook de grote poort van de schuur is het werk van Belisol. De keuze viel op een profielstijl met antieke look in massief afrormosia hout dat mooi vergrijst, met sierbeslag van Dauby.

De nieuwe seminarie- en feestzaal biedt binnenin onder meer een videowall van 3 op 3 meter, een 8 meter lange bar en een hypermoderne keuken met naadloos inox en alle nieuwste kooktechnologieën.

De slagmolen is geklasseerd als dorpsgezicht en ligt in natuurgebied. Heerlijk om er op het verwarmde terras te tafelen met zicht op de prachtige tuin ontworpen door tuinarchitecte Dina Deferme.

Plan je zelf een renovatie? Neem contact op met een Belisol-adviseur.

De Slagmolen, een gerenommeerd adres voor fijnproevers

  • 2 Michelinsterren
  • 18/20 Gault&Millau
  • 17 medewerkers
  • open keuken
  • restaurant: 45 couverts
  • feestzaal: tot 90 personen zittend, 150 personen walking

Meer info op www.slagmolen.be of 089 85 48 88.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen