Nieuw elan voor de showroom in Sint-Niklaas

Sinds juni waait er een nieuwe Belisol-wind door Sint-Niklaas. Met Jurgen Huyghe als nieuwe zaakvoerder en de ervaren salesspecialist Dimitri Deprez als zakenpartner wil de Oost-Vlaamse showroom zich opnieuw sterker profileren. “En daar wordt momenteel hard aan gewerkt”, aldus Jurgen.

Een Belisol-verleden heeft Jurgen Huyghe niet, maar de kersverse zaakvoeder was niet onbekend met het leiden van een zaak. “Ik had een traiteurszaak, die ik heb overgelaten”, klinkt het. “Ik zocht een nieuwe uitdaging en die vond ik bij Belisol. De bouwsector heeft mij altijd geïnteresseerd. Zo zette ik in het verleden al appartementen en kocht ik gronden. Ik heb dus enerzijds zeker voeling met de sector en anderzijds ook ervaring in het leiden van een zaak. In juni ben ik in Sint-Niklaas van start gegaan en de eerste maanden bevestigen dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

Nieuw elan

Jurgen kwam in Sint-Niklaas in een bestaande showroom terecht, maar die kon zeker een upgrade gebruiken. Jurgen: “We werken heel hard om deze showroom opnieuw volledig up to date te maken en een volledig nieuw, fris elan te geven. De showroom in Sint-Niklaas moet opnieuw uitstraling krijgen. We hebben een nieuw reclamebord gehangen, de toonzaal is opgefrist, er zijn een paar nieuwe elementen ingestoken… Dat vergt natuurlijk tijd want dit doen we bovenop de dagdagelijkse taken die moeten gebeuren. Daarom zijn we nog op zoek naar nieuwe medewerkers, plaatsers en een nieuw magazijn zodat we ons materiaal lokaal kunnen stockeren.”

Wat de verkoop betreft, kan Jurgen rekenen op ervaren rot Dimitri Deprez. “Dimitri werkt al meer dan 15 jaar als verkoper voor Belisol en zijn knowhow en ervaring zijn dus van onschatbare waarde. Met hem aan mijn zijde geloof ik dat we hier iets heel mooi kunnen neerzetten.”

Klein, maar beter

Het enthousiasme in Sint-Niklaas is groot en dat gaat gepaard met een duidelijk ambitie. “De grootste zullen we wellicht nooit worden. We zijn een van de kleinere showrooms, maar de ambitie is wel om een van de beteren te zijn. Zowel op het vlak van uitstraling, aanbod en service. En wat dat betreft geloof ik natuurlijk heel sterk in de kracht van ons Belisol team.”

Op zoek naar nieuwe ramen, schuiframen of deuren? Je bent van harte welkom in de Belisol showroom in Sint-Niklaas (Prins Boudewijnlaan 91, 9100 Sint-Niklaas). Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (sint-niklaas@belisol.be) of telefonisch (03/777.24.35).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen