Nieuwe Belisol-showroom in het centrum van het noordwestelijk kwadrant van Brussel

Met de opening van een nieuwe showroom op de grens tussen Ganshoren en Jette, maakt Belisol zijn aanbod toegankelijker voor de inwoners van het volledige westelijke en noordelijke deel van Brussel. Het team dat de nieuwe showroom runt, onder leiding van Olivier Roenen, is bijzonder blij om klanten te verwelkomen en hen het volledige Belisol-gamma te tonen.

In de Jacques Sermonlaan 72 in Ganshoren, in een ruimte van ongeveer honderd vierkante meter die tot voor kort werd ingenomen door een bekende schoenenwinkel, kunnen de klanten ramen, deuren en schuifdeuren niet alleen bewonderen, maar ook aanraken. In aluminium, pvc en in hout, aangezien dit materiaal in bepaalde Brusselse gemeenten zeer aanwezig is, afhankelijk van de stedenbouwkundige voorschriften.

Nabijheid en gezelligheid

Inwoners van Ganshoren, Jette, Sint-Agatha-Berchem, Anderlecht, Laken … zullen het meest kunnen profiteren van de nieuwe showroom. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9u30 tot 13u en van 13u30 tot 17u30, en op zaterdag van 10u tot 16.00u, zonder onderbreking. Parkeren kan makkelijk in de buurt. Olivier Roenen, hoofd van de showroom: "Wij leggen de nadruk op gezelligheid, met een mooie inrichting, zodat de mensen zich goed voelen. Wij zijn blij onze klanten weer in levende lijve te zien na een te lange periode waarin menselijk contact werd belemmerd door voorzorgsmaatregelen voor de pandemie.”

Uit eigen rangen

In Ganshoren voelt Olivier Roenen zich goed. Niet ver van zijn woonplaats beheert hij de nieuwe showroom na 15 jaar trouwe dienst in die van Oudergem, het vlaggenschip van Belisol in Brussel. Dit toont aan hoe goed hij de producten en de markt kent. In dit nieuwe avontuur zal hij vergezeld worden door adviseurs Nicolas Van Wassenhove en Michael Cordero. Alle drie kijken ze ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en u wegwijs te maken in het uitgebreide Belisol-assortiment.

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Olivier staat jou met raad en daad bij in de showroom in Ganshoren. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (ganshoren@belisol.be) of telefonisch (02/204.07.90).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen