Nieuwe showroom Kraainem verankert Belisol in het Brusselse

Met Kraainem opende in januari dit jaar een zesde Belisol-showroom in het Brusselse. Verantwoordelijke van het nieuwe filiaal is Ralph Leonardy, die al 23 jaar met de nodige passie Belisol vertegenwoordigt. “Dankzij de nieuwe showroom in Kraainem zitten we lokaal nog sterker verankerd in deze regio”, vertelt Ralph.

De nieuwe showroom in Kraainem is een kleine, maar erg moderne showroom. “We zitten hier in een nieuwbouw die eigenlijk al twee jaar leegstond”, verduidelijkt Ralph. “Het is een relatief kleine showroom, maar we presenteren hier wel het hele gamma. Zowel in aluminium, pvc als hout. Met toch wel een extra focus op hout, dat heel erg present is in het Brusselse straatbeeld.”

Strategische locatie, dichtbij de klant

Geografisch is het openen van een verkooppunt in Kraainem een goeie zet. “Door de verhuis van de showroom in Woluwe naar Oudergem, raakten we deze zone een beetje kwijt. De opening van een filiaal in Kraainem maakt die blinde vlek weer zichtbaar waardoor we in deze regio nog dichter bij de klant zitten”, aldus Ralph. “De nabijheid bij de klanten is zonder twijfel een grote troef voor deze showroom. Onze werkradius is hier zo’n 4 kilometer. En aan het aantal bezoekers merken we dat het een prima keuze was om in Kraainem een showroom te openen.”

Ervaring doorgeven

Met zijn ervaring is Ralph een doorwinterde Belisol-kracht. “En ik doe het nog altijd met evenveel passie als in de beginjaren”, klinkt het. “Het is ook mooi om te zien hoe het bedrijf nog ieder jaar blijft groeien. Hier in Kraainem heb ik twee jonge mensen naast mij staan en vormen wij een echt team. Samen met Anthony en Boris zorgen wij voor een enthousiast onthaal. En naast het feit dat ik zelf nog ieder jaar bijleer, is het heel erg leuk om mijn ervaring te kunnen doorgeven aan een jongere generatie.”

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Ralph, Anthony en Boris staan jou met raad en daad bij in de showroom in Kraainem. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (kraainem@belisol.be) of telefonisch (02/688.05.42).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen