Nieuwe zaakvoerders willen vernieuwde Belisol Gent weer op de kaart zetten

Sinds 15 september waait er een nieuwe Belisol-wind door de showrooms van Gent en Melle. En het enthousiasme en de ambitie van de nieuwe zaakvoerders is groot. “Vanuit een goede basis en structuur willen we in Gent en Melle iets heel moois uitbouwen”, vertelt Angelique Opsomer, die samen met haar man Jord De Brauwere beide showrooms runt.

Het was in de zomer van 2018 dat Angelique en Jord werden gebeten door de Belisol-microbe. “Het idee ontsproot tijdens een vakantie in Frankrijk, samen met onze vrienden Sofie Buyens en Frederic Boudringhien”, legt Angelique uit. “Jord en Frederic zijn jeugdvrienden en samen met zijn vrouw staat Fred al enkele jaren aan het roer van Belisol Oudenaarde. Zelf hebben we geen voorgeschiedenis bij Belisol, maar dat weerhield ons zeker niet om de stap te nemen. Integendeel. Jord heeft de nodige ervaring als zaakvoerder van zijn eigen parketbedrijf en ikzelf sta al 20 jaar in de verkoopsector. Het was dus zeker geen blinde sprong in het diepe.”

Angelique en Jord vullen elkaar prima aan. Angelique: “Ik bekommer mij om de verkoop en het commerciële, terwijl Jord het technische en het aansturen van de plaatsers voor zijn rekening neemt. Op 15 september zijn we officieel begonnen en we zijn er meteen ingevlogen met opendeurdagen en de bisbeurs in Gent. Momenteel is enkel de showroom in Melle operatief omdat we in Gent bezig zijn met de verbouwing van de showroom. In het voorjaar van 2020 zullen we ook daar onze intrek nemen.”

Bewust gedownsized

De nieuwe zaakvoerders hebben er bewust voor gekozen om beide showrooms te downsizen. Niet qua oppervlakte, wel qua manschappen. “Omdat we voor een andere aanpak kiezen en eerst opnieuw een stevige basis willen creëren. Vanuit die basis willen we uiteraard wel groeien en verder uitbouwen”, verduidelijkt Angelique. “In Melle vervolledigt adviseur Geert De Rijcke het team en voor Gent wordt freelancer Gunther Braeckman, die tevens ervaring heeft bij Belisol, ingeschakeld.”

Zowel in de 400 m² grote showroom in Melle als de 250 m² grote showroom in Gent wordt het volledige Belisol-gamma getoond en komen bezoekers terecht in een uiterst klantvriendelijke setting. Angelique: “Onze focus ligt op service, toegankelijkheid en vriendelijkheid. Mond-tot-mondreclame is voor ons heel belangrijk in dat verhaal. En vooral: alles wat we doen, willen we heel goed doen. Vandaar ook dat we eerst gedownsized hebben. We willen ons zeker niet vergalopperen.”

Uitstekende ligging

De grote sterktes van een Belisol showroom liggen volgens Angelique in het verlengde van haar eigen visie: “Die persoonlijke aanpak, in combinatie met de juiste knowhow, is een grote troef bij Belisol. En natuurlijk staat Belisol ook bekend om zijn mooie showrooms. Wat Gent en Melle betreft, is ook de ligging uitstekend. Beide showroom liggen naast een grote, drukke steenweg en dat zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel visibiliteit.”

Op zoek naar nieuwe ramen, schuiframen of deuren? In de showroom van Melle kan je terecht voor advies en begeleiding op maat. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (angelique.opsomer@belisol.com) of telefonisch (09/356.64.24).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen