Onze authentieke voordeur

Voordeur Goes pvc

Enthousiast tonen Piet en Bianca ons hun gloednieuwe Belisol-voordeur: een authentieke look in hedendaags pvc.

Nieuw en toch authentiek

25 jaar geleden kochten Piet en Bianca deze karaktervolle woning, gebouwd in 1925. Toen ze onlangs besloten het huis te renoveren, wilden ze de authenticiteit dan ook in ere houden. “De ramen, de voordeur, de klinken, de brievenbus … alles moest precies passen in de oorspronkelijke stijl van de boerenwoning”, vertelt Piet.

Belisol-adviseur paraat

Na afspraak kwam een Belisol-adviseur bij hen thuis langs om de renovatie te bespreken. Vervolgens zette hij alles op tekening. De plaatsers vervingen de voordeur én het raam vooraan op 1 dag. “De samenwerking met Belisol verliep heel vlot. Nadien belde onze adviseur ons zelfs nog even op om te vragen of alles in orde was. Vriendelijk!”

Voordeur in pvc met glas-in-lood

De voordeur schittert nu met een prachtig glas-in-loodraam: een mooi staaltje vakwerk van Belisol. Voor zowel de voordeur als de ramen kozen ze voor groene en witte tinten. Zo bewaarden ze de originele charme van de Zeeuwse boerenwoning.

De keuze voor pvc was voor Piet vanzelfsprekend. “Pvc ziet er mooi uit en vraagt erg weinig onderhoud. In combinatie met het sterk isolerende glas, is er trouwens een opmerkelijke verbetering qua bescherming tegen geluid en warmteverlies. We hebben geen last meer van straatlawaai.”

Wil je ook een karaktervolle nieuwe voordeur die perfect bij de stijl van je woning past? Vraag raad aan je Belisol-adviseur.

Meer info over dit renovatieproject

  • Een realisatie van Belisol Goes
  • Materiaal: pvc
  • Uitvoering ramen: glas-in-lood
  • Kleuren: dennengroen en wit, beslag in koperkleur

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen