Steellook ramen: aluminium ramen die eruitzien als staal

Val je ook voor stijlvolle ramen of deuren in zwart staal of smeedijzer? Maak dan kennis met hun moderne broertje in steellook. Ramen en deuren in steellook lijken op oude stalen ramen, terwijl ze gemaakt zijn van aluminium. Daarmee combineer je alle voordelen van aluminium met de authentieke look van staal.

Smal en sterk

Een eerste voordeel van aluminium is dat je er, net als bij staal, heel smalle profielen van kan maken. Omdat het zo’n sterk materiaal is. Een elegante oplossing, prima inzetbaar voor grote ramen, met een maximum aan lichtinval. Wil je ze overal in huis of als accentraam of – deur op een specifieke plaats? Aan jou de keuze!

Slijt- en kleurvast

Aluminium is een duurzaam materiaal dat bijna onverslijtbaar is. Het behoudt jarenlang zijn kleur, ook als de zon er jarenlang op schijnt. Voor het onderhoud volstaat het ruimschoots om af en toe de profielen schoon te maken met een vochtige doek.

Kies je kleur

Met aluminium kan je kiezen uit heel wat kleuren. Zwarte steellook ramen geven een strakke en stijlvolle uitstraling. Toch liever roestbruin, kaki of lichtgrijs? Je ramen en deuren in steellook passen zo perfect bij je woning.

Werk af zoals je wil

Ook de afwerking kies je zoals jij ze het mooist vindt. Mat, glad, met een structuur erin of met speciale opbouwstukken. Steellook ramen en deuren zijn veelzijdig en passen zowel in moderne woningen als in landelijke huizen.

Goed geïsoleerd

Oude stalen ramen hebben vaak nog enkel glas en profielen met spleten en kieren. Niet ideaal als je je woning goed wilt isoleren. De nieuwe aluminium ramen in steellook zijn voorzien van het nieuwste dubbel glas en isoleren uitstekend. Ze zijn zelfs geschikt voor bijna-energieneutrale woningen.

Geeft inbrekers geen kans

Inbrekers beginnen er niet aan als ze de robuuste en goed beveiligde profielen zien. Gelijk hebben ze, ze raken niet door het veiligheidsbeslag en de inbraakwerende sluitnokken.

Benieuwd of ramen en deuren in steellook ook passen bij jouw woning? Vraag gratis advies bij je thuis.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen