Zeker van uw keuze

Zeker over de hele lijn.

Belisol is al meer dan 45 jaar marktleider in de sector van ramen en deuren. Bij Belisol begrijpen we hoe belangrijk het is om zeker te zijn van uw keuze. Kiezen voor Belisol betekent kiezen voor kwaliteit, expertise en een uitstekende service.

Wij staan vanaf dag één klaar met het juiste advies en de grootste zorg voor de ramen en deuren van uw thuis, zodat u er een leven lang van geniet. 

Zeker van een kwalitatief product

Belisol staat garant voor kwalitatieve ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Onze jarenlange ervaring resulteert in een breed gamma hoogwaardige producten gekenmerkt door een sterk design, sterke isolatiewaarden, een uitgebreid kleurenpalet, tal van afwerkingsmogelijkheden en het nieuwste veiligheidsbeslag. Welke keuze u ook maakt uit ons ruime assortiment, kiezen voor Belisol is altijd een zekere keuze.

Zeker van professioneel advies

Het perfecte resultaat vraagt om een grondige voorbereiding. Daarom nemen we graag onze tijd om u en uw project te leren kennen. Alleen zo kunnen we u een professioneel advies bieden op maat van uw woning en uw wensen op vlak van esthetiek, onderhoud of technische vereisten. Maak een afspraak in één van onze showrooms of bij u thuis via onderstaand formulier. Dat kan ook buiten de kantooruren, wat voor u het best past.

Zeker van een vakkundige opvolging

We begeleiden u door het hele proces, vanaf het eerste contact tot de plaatsing en de afwerking van uw ramen en deuren.
Bij Belisol bekijken we namelijk alles vanuit het oogpunt van de klant. Onze klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en we streven er voortdurend naar om uw verwachtingen te overtreffen. We gaan voor wat u écht nodig heeft: een professionele opvolging in elke stap van het proces. Zo bent u zeker van een juiste keuze. Over de hele lijn.

Belisol. Altijd zeker.