Kwalitatieve houten ramen

Hoe herken je kwalitatief hout?

Eersteklas houten ramen en deuren, die vind je sowieso bij Belisol. Nog steeds denken heel wat mensen dat hout veel onderhoud vraagt. Dat is de laatste jaren erg veranderd. Kies je voor hout van hoogwaardige kwaliteit, dan heb je net erg onderhoudsvriendelijke ramen en deuren. Pas na ettelijke jaren kan een eenvoudige schilderbeurt nodig zijn. Wat zijn de voordelen van die hoogwaardige kwaliteit? We zetten het even voor je op een rij.

Comfortabel hout

Houten ramen en deuren, exact in die kleur en stijl die je in gedachten had … het kan bij Belisol! Ons gamma in hout wordt voortdurend uitgebreid. Probeer de beschikbare kleuren al eens uit met onze raamsimulator. Klassiek hout of liever modern en strak … welk profiel krijgt jouw voorkeur? Ontdek de vele voordelen van houten ramen.

De eigenschappen van een kwalitatief houten profiel

Duurzaam materiaal

De verwerking en het transport van hout kost in vergelijking met alle andere bouwmaterialen het minst energie. Bovendien recycleren we schaafsels en zaagmeel zodat dit als energiebron kan dienen in de winter.

Natuurlijke vocht- en warmteregelaar

Van nature is hout een degelijke isolator, zowel thermisch als akoestisch. Twee kwalitatieve rubberen dichtingen sluiten je ramen en deuren perfect af. Voor optimaal wooncomfort!

Zeer hoge brandveiligheid

De lage warmtegeleiding en de verkoling van het hout in onze ramen zijn brandvertragend. Bij verbranding van de houten ramen en deuren komen er trouwens nauwelijks schadelijke rookgassen vrij.

Weinig onderhoud

Met een hoogtechnologische spuitinstallatie wordt het eersteklas hout dat wij gebruiken, geïmpregneerd met een milieuvriendelijk beschermingsproduct. Daardoor is het hout beschermd tegen insecten, UV-straling, vocht en extreme weersomstandigheden.

Hout op maat

Transparante lak, zodat de houtnerf mooi zichtbaar blijft? Een opvallend tintje voor je houten ramen en deuren? Oneindig veel opties … Bekijk zeker onze houten realisaties om inspiratie op te doen!

Geïnteresseerd in houten ramen of deuren? Contacteer je Belisol-adviseur.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen