Stijlen en kleuren

Houten ramen zijn een populaire keuze voor wie houdt van een natuurlijke en warme uitstraling. Bovendien beschik je over een uitzonderlijke keuze aan kleuren en stijlen. Ontdek hier welke kleur en stijl bij jouw huis past.

Alle houten ramen van Belisol krijgen eerst een professionele voorbehandeling om het hout van de ramen te beschermen tegen insecten en schimmels en om de poriën te dichten. Deze voorbehandeling biedt de afwerkingslaag bovendien een veel betere hechting. Voor de afwerking heb je de keuze uit een transparante lak of één van de onderstaande dekkende kleuren. Kan je er maar moeilijk een beeld bij vormen? Gebruik dan zeker eens onze raamsimulator!

Welke kleur verkies jij?

Benieuwd hoe de kleur van jouw keuze de stijl van je woning kan beïnvloeden? Met onze raamsimulator verkrijg je snel en makkelijk een eerste indruk!

Beschikbare kleuren

Licht ivoor
Grijsbeige
Wijnrood
Agaatblauw
Staalblauw
Dennengroen
Zwartgroen
Licht grijs
Antraciet grijs
Zwartgrijs
Betongrijs
Blauwgrijs
Kiezelgrijs
Stofgrijs
Kwartsgrijs
Noten
Staalbrons
Teak
Kiefer
Eik rustical
Afrormosia
Eik
Donker bruin
Crème
Wit

Test je kleurkeuze.

Kies je eigen stijl

Dankzij de uiteenlopende afwerkingen van onze houten ramen kan je naast de kleuren ook kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Droom jij eerder van een modern huis, of heb je liever een authentieke look? Met houten vensters is alles mogelijk!

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen