Profielen

Uw woning is uniek, net zoals u. Daarom ontwikkelde Belisol een breed aanbod. U hebt de keuze uit meerdere varianten met verschillende isolerende prestaties. En omdat het oog ook wat wil, kan u bij ons terecht voor een waaier aan stijlen en kleuren. 

Voor de profielen van uw aluminium ramen biedt Belisol u de keuze uit 6 reeksen: Holux, Decolux, Figo, Zio, Ferrolux en Ugo.

Holux +

Holux: stijlvolle, rechte hoeken. Voor een raam met karakter.

Een eigentijdse woning vraagt om een strak en modern raamprofiel. De Belisol Holux ramen en combineren slank design met uitstekende isolatiewaarden. Het Belisol Holux gamma heeft zeer smalle profielen, waardoor er meer glasoppervlakte is en dus ook meer licht in uw zithoek, uw leefkeuken of uw kamers.

Holux S

Holux: stijlvolle, rechte hoeken. Voor een raam met karakter, extra geïsoleerd.

Binnen het Holux-gamma is er naast de Holux + variant ook de Holux S, die nog betere isolatie biedt met een indrukwekkende Uw-waarde.

Decolux Charme

Decolux Charme: neutraal, afgeronde buitenhoeken voor een tijdloos effect.

Decolux Charme ramen staan garant voor een tijdloos uitzicht dankzij hun afgeronde buitenhoeken. Deze ramen combineren functionaliteit met subtiele elegantie, waardoor ze een verfijnde meerwaarde zijn voor uw woning.

Decolux Ellips

Decolux Ellips: speels, volledig afgeronde profielvlakken die uw aluminium raam een speels kantje geven.

Decolux Ellips ramen kenmerken zich door speelse, volledig afgeronde profielvlakken, die een dynamisch en eigentijds karakter aan uw aluminium raam geven. Het subtiele design voegt niet alleen een esthetisch aantrekkelijk element toe, maar combineert ook functionaliteit met een vleugje creativiteit.

Decolux Retro

Decolux Retro: traditioneel, smal uitzicht met een elegante moulure.

Decolux Retro ramen presenteren een tijdloos karakter met hun traditionele en smalle ontwerp, verrijkt met een verfijnde moulure. Dit klassieke raamprofiel combineert een slank uiterlijk met een vleugje elegantie, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan zowel moderne als traditionele architectuur.

Figo Allure

Figo Allure: subtiel gekantelde randen voor een elegante afwerking.

Decolux Allure typeert zich door subtiel gekantelde randen. Het combineert functionaliteit met tijdloze elegantie, waardoor het een perfecte keuze is voor een harmonieuze en verfijnde uitstraling.

Figo Style

Figo Style: stijlvolle, rechte hoeken. Voor een raam met karakter.

Met het vleugeltype Style komt een metalen look naar boven die een koel en staalhard karakter creëert. Deze frisse twist op uw kader geeft een stijlvolle afwerking die uw ramen streng maar rechtvaardig uw huis van licht doen voorzien.

Zio

Zio: Strakke lijnen en rechte hoeken typeren deze gelijkliggende vleugel.

De rechte hoeken en lijnen van Belisol Zio laten zich moeiteloos combineren met zowel moderne als klassieke woningen, in nieuwbouw én renovatie. Kader en vleugel liggen in één vlak met een strak, schaduwloos uitzicht als resultaat.

Zio Stello

Zio Stello: Een uitermate slank vleugelprofiel, gemonteerd in een gelijkliggend raamkader.

Dé imitatie van het authentieke stalenraam. Met de aluminiumreeks Stello zet Belisol volop in op (ver)bouwers die hun woning graag een nostalgische look geven, gecombineerd met optimale energieprestaties. De superisolerende ramen koppelen veiligheid aan esthetiek en met een minimale aanzichthoogte is het predicaat ‘ultraslank’ niet gestolen.

Ferrolux Stello

Ferrolux Stello: een uitermate slank vleugelprofiel, gemonteerd in een verdiept raamkader.

Belisol Ferrolux is de perfecte imitatie van authentiek stalen raam, maar met hedendaagse isolatiewaarden. De raamvleugel is aan de buitenzijde uitgerust met een uiterst fijne schuine zijde die de stopverf van de oorspronkelijke stalen ramen imiteert.

Ugo

Ugo: een verborgen vleugel voor een rustgevend geheel.

Met de verborgen vleugel van Ugo schept u een uniform uiterlijk voor uw woning. Dit door een identiek voorkomen van een vast en opengaand raam. Langs buiten is er geen enkel verschil merkbaar, en oogt elk raam identiek en uniform.

Tendance

Het perfecte huwelijk tussen aluminium en pvc

  • De luxueuze uitstraling van aluminium aan de buitenzijde
  • De comfortabele warmte van kunststof binnen
  • EPDM glasdichting
  • Gegalvaniseerde stalen versterking
  • Uw-waarde tot 0,99* voor alle Tendance pvc-aluminiumprofielen
  • 3 vleugelmodellen

* Op basis van gestandardiseerd testelement DK 1230 mm x 1480 mm.


  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen