Nieuwe voordeur kopen

Een nieuwe deur kopen: waar moet ik op letten?

Is je voordeur aan vervanging toe of heb je net gebouwd en wil je een nieuwe achter- of voordeur kopen? Bij Belisol maken we de buitendeur van je dromen in aluminium, pvc of hout. Strak of landelijk, met of zonder glas. Altijd prima isolerend, veilig en gemakkelijk in onderhoud.

Kies je stijl en glaspartij

Strak of eenvoudig, rustig of authentiek, opvallend of discreet. Volledige voordeuren in glas, met een klein raampje erin of zonder glas. Droom je van een extra brede, pivoterende buitendeur? Belisol maakt jouw deur op maat, dus alles is mogelijk.

Pvc, hout of aluminium

Wat het materiaal betreft, kan je bij Belisol deuren kopen uit pvc, hout of aluminium. Jij beslist! En waarom niet verschillende materialen in dezelfde woning combineren? Zoals ramen in pvc met aluminiumlook met daarbij een prachtige voordeur in aluminium. De Belisol-adviseurs kunnen je tal van geslaagde voorbeelden tonen.

Deurkruk en scharnieren

De deurkruk en de scharnieren maken je nieuwe buitendeur helemaal af. Ook hier is de keuze eindeloos. De Belisol-adviseur begeleidt je in je keuze.

Van ontwerp tot plaatsing

Bij Belisol ontwerpen we jouw voordeur zelf. Zo zijn we zeker dat we een kwaliteitsvolle buitendeur te koop aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. We testen elk model op wind- en waterdichtheid, isolatie en kleurvastheid. En we hebben volledige controle op het hele productieproces. Bovendien plaatsen we de buitendeuren zelf. Zo staan we garant voor een onberispelijke service en afwerking, binnen de afgesproken timing.

Overweeg je om een nieuwe deur te kopen, dan zijn dit de punten om in het oog te houden:

  • Isolatie
  • Stijl en kleur
  • Onderhoud
  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

Wat kost een nieuwe voordeur?

Wil je de prijs voor een nieuwe voordeur kennen? Met de budgetindicator krijg je meteen een ruwe schatting van het budget.

Graag een exacte prijs?

Roep gerust het advies in van de Belisol-adviseur. Die komt gratis bij je thuis, geeft je raad en bezorgt je een gedetailleerde offerte op maat. Zo kan je meteen een buitendeur kopen die perfect bij de stijl van je woning past.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen