Kwalitatieve aluminium ramen

Hoe herken je kwalitatief aluminium?

Kies je voor aluminium profielen van Belisol, dan heb je gegarandeerd ramen en deuren van superieure kwaliteit. Hoe komt het dat we zo zeker zijn van de topkwaliteit van ons materiaal? We leggen je graag uit waarom.

Gracieus aluminium

Aluminium een kil materiaal dat enkel in strakke gevels past? Dat is niet meer dan een fabeltje. Je vindt bij Belisol immers stevige aluminium profielen in de stijl die bij je past. Het materiaal is ideaal om grote en complexe raamoppervlakken aan te kunnen. Ons aanbod in aluminium wordt bovendien voortdurend uitgebreid, zodat jij je ramen en deuren volledig kan personaliseren.

Je hebt ontzettend veel mogelijkheden voor Belisol aluminium profielen. Eerst bepaal je het type kadersysteem en raamvleugel dat best past in je woning: afgerond (Charme, Ellips of Retro), vlak (Elite, Holux of Ugo) of rechthoekig (Style of Allure). Of wil je graag aluminium en pvc combineren, dan is Tendance perfect voor jou.

Graag charmante grote ramen of liever opvallend moderne schuiframen? We helpen je net die uitstraling vinden die past bij je smaak en budget. Kleuren kiezen wordt nog leuker met onze raamsimulator. Of spring even binnen om onze aluminium profielen al ‘in het echt’ te zien.

Herken een kwalitatief aluminium profiel

Minimum 3 dichtingen

3 innovatieve dichtingen maken van je aluminium raam een perfecte isolator tegen geluid en koude.

Minimum 3 kamers

Belisol aluminium kader- en vleugelprofielen hebben een standaard driekamersysteem met thermische onderbreking. Condensatie en warmtegeleiding zijn verleden tijd.

Minstens 70 mm diep

Voor optimale stevigheid en isolatie maken we onze aluminium profielen steevast 70 mm tot 84 diep.

Minimum 3 sluitnokken en rondlopend beslag

We zetten jouw veiligheid op de eerste plaats en willen inbrekers dus buiten houden. Onze aluminium ramen en deuren zijn daarom voorzien van stalen sluitnokken en anti-kerntrekbeslag over heel het kader. Inbrekers krijgen het op die manier wel érg moeilijk om binnen te geraken.

Vlakke dichte verstekken

Hoekversteviging voor de kaders en vleugels van je aluminium ramen en deuren is standaard bij Belisol. Daarnaast voorzien we een onzichtbare bevestiging van de glaslatten en extra stevig ingeklemd glas. Puur vakmanschap!

EPDM-dichting rondom

EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. Dit vormt samen een extreem sterk synthetisch rubber. Bestand tegen alle weersomstandigheden en lekkages. Het is bovendien ook erg duurzaam en heeft een lange levensduur.

Interesse in aluminium ramen of deuren? Contacteer je Belisol-adviseur.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen