Innovaties aluminium ramen deuren

Holux, een isolerend en strak aluminium profiel

Aluminium ramen zijn het materiaal bij uitstek voor strakke nieuwbouwwoningen met grote glasoppervlakten. Maar ook steeds vaker kiezen klanten in een klassieke renovatie voor aluminium ramen. Daarom ontwikkelden we bij Belisol het Holux gamma, op maat van iedere woning en ieder budget.

Twee Holux-niveaus voor je ramen en deuren

De Holux-lijn heeft twee isolatieniveaus: Holux + of S. Holux S heeft een drievoudige beglazing en extra isolatie. Welk niveau je kiest, hangt af van de isolatiebehoefte van de woning, de positie van de gevel en de functie van de achtergelegen ruimte, alsook van het budget. Niet elke woning heeft namelijk behoefte aan een superisolerend systeem. We begeleiden je graag naar het meest geschikte product.

Holux ramen zijn standaard uitgerust met verdoken beslag (scharnieren niet zichtbaar) en een kruk in de kleur van je raam. Bij Holux deuren zijn enkel de minimalistische, buisvormige scharnieren zichtbaar, natuurlijk ook meegelakt in de kleur van de deur. Dankzij onze innovatieve afdekkappen zie je op de hefschuiframen nergens een zichtbare schroefknop. Strak en perfect afgewerkt, zo hoort het.

Innovaties aluminium ramen deuren

Groot, groter, groots: het Holux schuifraam

Grote schuiframen en glaspartijen laten massa’s licht binnen in je woning. Het Holux schuifraam van Belisol is hiervoor de keuze bij uitstek. Grote overspanningen zijn geen enkel probleem, tot 6,5 m breed en 3 m hoog. Dankzij de ultrasmalle middenstijl van 5 cm verlies je bijna geen zicht naar buiten. Vloermontage is mogelijk, voor een perfecte vlakke overgang tussen woonkamer of keuken en het terras.

Holux schuiframen zijn beschikbaar in tee isolatieniveaus: Naast de Holux + uitvoering is er de extra isolerende Holux S, met een spectaculaire Uw-waarde tot 1,15 W/m²K

Wist je dat een groot schuifraam al snel enkele honderden kilo’s weegt? Om het hefschuifraam dan makkelijker omhoog te tillen kan je kiezen voor een hulpveer. Zo kunnen ook de kinderen moeiteloos het schuifraam openen.

Innovaties aluminium ramen deuren

De deur op slot? Altijd!

Schuiframen zijn standaard uitgerust met een hendel aan de binnenkant en een komgreep (gelakt of alu) aan de buitenkant. Als je wil kan je een cilinderslot voorzien in je schuifdeur en zelfs een tweede hendel aan de buitenkant, zo gebruik je de schuifdeur als buitendeur. Handig!

Gemotoriseerde sloten waren vroeger enkel voorbehouden aan bedrijven of kantoren. Vandaag maakt Belisol deze hoogwaardige technologie ook beschikbaar voor jouw woning, ideaal in combinatie met domotica. Deuren met vingerafdrukherkenning waren al even op de markt. Vandaag kunnen we daar ook sloten aan toevoegen die je vanop je telefoon kan bedienen, met bluetooth of door je deur even ‘op te bellen’. Makkelijk als je vanop afstand iemand wil binnenlaten.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen