Landelijke deuren en ramen

Landelijke deuren en ramen

Stel, je wilt je deuren en ramen vervangen maar je wilt ze in een specifieke landelijke stijl zien die mooi past bij de gevel van je woning. Dan kan je kiezen uit verschillende materialen, profielen, kleuren en afwerkingen.

Authentieke houten voordeur

Een houten voordeur en houten ramen gaan hand in hand met een landelijke stijl. Ga je voor fermettestijl, afgerond bovenaan en met een klein raampje erin? Of kies je een grote, imposante landelijke buitendeur in hout? Voor een warme, authentieke look is hout natuurlijk het materiaal bij uitstek.

Een traditioneel materiaal gecombineerd met de meest innovatieve technieken, ideaal toch? Hout is een natuurlijke isolator, dus om warmteverlies hoef je je geen zorgen te maken. Bovendien wordt bij Belisol het hout behandeld zodat het extra bestand is tegen UV, vocht, insecten, e.d.

Comfort en charme in pvc

Liever nóg iets minder onderhoud en een iets lagere prijs, dan is pvc een goede optie. Pvc ramen en deuren passen even goed in een landelijke stijl. Wil je een houtlook? Geen probleem, dankzij houtnerfimitatie lijken ze zelfs net van hout te zijn. Probeer alvast de beschikbare kleuren eens uit in onze online kleurensimulator.

Moderne toets met aluminium

Graag lichte, onderhoudsvriendelijke profielen voor een landelijke woning met een modern kantje? Dan zorgen aluminium ramen voor een mooie afwerking van je huis. Het strakke aluminium zorgt voor een verrassend contrast en geeft een moderne touch aan de oorspronkelijk landelijke woning, zoals in deze 19e eeuwse hoeve.

Beslag in landelijke stijl

Ook de afwerking bepaalt mee de look van je huis. Ga je voor een specifieke sfeer, dan past daar uiteraard mooi beslag bij in brons, ijzer, zilver of goud. Een typische grote knop of leeuwenkop in het midden van de deur, sierlijke dessins op de voordeur of een glas-in-loodraam bijvoorbeeld? Al deze accenten dragen bij tot het karakter van een landelijke voordeur.

De opties voor de landelijke stijl van je woning zijn eindeloos. Bekijk alvast wat je passend vindt, doe wat inspiratie online op of vraag raad aan een Belisol-adviseur!

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen