Tatiana Silva pvc ramen

Prachtige grote ramen voor het appartement van Tatiana Silva

Ex-miss België Tatiana Silva houdt van het terras van haar Brusselse appartement. Een kopje thee met een goed boek en tegelijk de zonsondergang bewonderen, zalig ... Ook binnen is het heerlijk zitten, dankzij grote, lichte Belisol ramen die een weids uitzicht geven.

Betrouwbare service van Belisol

Tatiana: “Van vrienden had ik gehoord dat Belisol een zeer betrouwbare leverancier is. Mijn Belisol-adviseur Didier de Martelaere van Ukkel begeleide me bij mijn keuze. Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft het materiaal, de afwerking, het soort glas, de handgrepen ...”

Tatiana koos witte ramen in pvc van het type Luna. Omdat het ramen in een appartementsgebouw zijn, kwamen enkel lichte kleuren in aanmerking. Didier raadde rechte glaslatten aan, voor een hedendaags effect.

Extra veiligheid en kwaliteit: gelaagd glas en isolatiestrips

Didier de Martelaere: “Voor het appartement van Tatiana was gelaagd glas wel de veiligheidsnorm. Gelaagd glas zorgt ervoor dat wanneer het glas een klap krijgt, het niet in duizend stukjes uit elkaar spat, maar één geheel blijft. Ook zitten er maar liefst 3 isolatiestrips rond het raam, waar dat er bij anderen maar 2 zijn.”

Als je met Belisol werkt, weet je zeker dat je ramen van topkwaliteit hebt, die aan alle Belgische normen voldoen. Bovendien geniet je 10 jaar fabrieksgarantie, dat geeft zekerheid.”

Een dag lang natuurlijk licht

Tatiana: “Ik kan volop genieten van natuurlijk licht. De grote ramen beslaan immers bijna de volledige wand. Dat maakt het hier zelfs in de winter ongelooflijk helder. En als de zon van de partij is, schijnt ze binnen vanaf kort na de middag tot aan zonsondergang.”

Snel en efficiënt vakmanschap

Tatiana: “Voor de afgesproken dag, had ik de ruimte vlakbij de ramen vrijgemaakt. Ik liet de plaatsers ’s morgens binnen. Toen ik ’s avonds thuiskwam, zaten de nieuwe ramen er al in. Indrukwekkend!

Belisol had een verhuislift geregeld om de oude en nieuwe ramen van en naar de 7e verdieping te brengen. In de personenlift raakten die grote ramen natuurlijk niet binnen. De dag erna kwamen de vakmannen terug om de afwerking te verzorgen, ook dat verliep vlekkeloos.

In minder dan 24 uur was alles in orde. De plaatsers waren discreet en professioneel. Ze hebben ook alles netjes achtergelaten. Toen ik een paar weken later vaststelde dat een veiligheidsklepje niet openging, belde ik naar Belisol. Een paar dagen later kwam de technieker het al herstellen. Perfect!”

Nieuwe ramen nodig? Vraag raad aan je Belisol-adviseur!

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen