Ramen in pvc bieden u uitstekende isolatie

Pvc-ramen zijn de voorbije jaren sterk gestegen in kwaliteit. Dankzij voortdurende technologische innovaties behalen pvc-ramen tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden.

Onze pvc-ramen schermen u zowel af van de weersomstandigheden als van het geluid, dankzij twee of drie dichtingen waar raamkader en raamvleugel samenkomen:

  • Een buitendichting als eerste buffer tegen koude, neerslag en stof
  • Een middendichting als perfecte wind- en waterkering
  • Een binnendichting voor een uitzonderlijke geluidsisolatie.

Extra isolatie voor uw pvc-ramen

Bij sommige pvc-raammodellen kan u kiezen voor een extra isolatiepakket. Dit bestaat onder meer uit drievoudige beglazing en een isolerende mousse of strip, die in de kamers wordt verwerkt.

Deze Isotech-toepassing maakt zelfs een Uw-waarde tot 0,76* mogelijk. Een uitzonderlijke thermische isolatie die goed is voor het milieu, het comfort in huis én uw portemonnee.

Bovendien houden de profielen van uw pvc-ramen niet alleen de koude buiten, ze zorgen ook voor een uitstekende geluidsisolatie.

Klaar voor hoogrendementsglas

Bij superisolerende pvc-ramen hoort uiteraard superisolerend glas. Enkel die combinatie zorgt voor een flink lagere energiefactuur.

Afhankelijk van het gekozen pvc-raam levert Belisol hoogrendementsglas met een Ug-waarde van 1,1 tot 0,5. Het glas voorzien we aan de binnen- en buitenzijde van EPDM-glasdichtingen voor een perfecte aansluiting met het raam.

Kiest u voor een warm-edge afstandshouder, dan verbetert de isolatieprestatie nog meer.

* Op basis van gestandaardiseerd testelement DK 1230 mm x 1480 mm.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen