Twee open zondagen en Batibouw condities bij Belisol

Ben je op zoek naar ramen en deuren van topkwaliteit? Dan loont het de moeite om nu de knoop door te hakken. Nog tot 31 maart kan je bij Belisol genieten van ongeziene Batibouw condities. Op zondag 14 en zondag 21 maart zet Belisol de deuren van zijn showrooms daarom uitzonderlijk open. Maar ook een afspraak maken voor gratis advies bij je thuis, behoort tot de mogelijkheden.

Ook al blijven de deuren van de Batibouw, de grootste bouwbeurs van België, dit jaar gesloten door corona en gaat het evenement slechts virtueel door, toch geniet je bij Belisol nog tot eind maart van uitzonderlijke Batibouw condities.

Lukt het je niet je vrij te maken op weekdagen of op zaterdag? Geen probleem, want Belisol wil iedereen de kans geven te profiteren van die straffe kortingen en gooit daarom op zondag 14 en 21 maart de deuren van zijn showrooms open, waar onze Belisol adviseurs je graag ontvangen. Daarnaast kan je altijd een afspraak maken voor gratis advies bij je thuis, ook buiten de kantooruren.

Al meer dan 40 jaar biedt Belisol een ruim assortiment ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Met Belisol kies je voor zekerheid en vertrouwen. Met eigen opgeleide plaatsers garandeert de specialist in ramen en deuren topkwaliteit. En daar krijg je nu dus de ongeziene Batibouw condities bovenop. 

Waar wacht je nog op? Ga langs in een showroom in je buurt of vraag meteen een offerte aan
 

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen