Veiligheidsglas

Voordelen van veiligheidsglas

Om je woning en gezin optimaal te beschermen, kan je kiezen voor veiligheidsglas voor je ramen en deuren. Zo ben je niet alleen beschermd tegen inbraak, maar ook tegen verwondingen bij glasbreuk. We overlopen even de voordelen.

Twee soorten veiligheidsglas

Standaard zijn onze ramen en deuren voorzien van vele anti-inbraaksnufjes. Wil je extra beveiliging voor het glas van je ramen, dan kan je kiezen voor veiligheidsglas. Bij Belisol heb je keuze uit twee soorten.

1. Gehard veiligheidsglas

Gehard glas dankt zijn verhoogde weerstand aan een thermische behandeling en is vijf keer sterker dan gewoon glas. Bij glasbreuk of inslag versplintert het glas in kleine stukjes zonder scherpe randen. Op die manier voorkom je snijwonden.

2. Gelaagd glas

Kies je voor gelaagd glas, dan ben je nog beter beschermd. Tussen de glasplaten bevindt zich een elastische PVB-folie, met een uitstekende weerstand en hechting. Bij een inslag houdt deze folie het glas dus vast. Resultaat: je vermijdt verwondingen en maakt het inbrekers wel erg moeilijk om binnen te dringen.

Opties veiligheidsglas

Belisol biedt je diverse opties voor je veiligheidsglas. Zo kan je het glas combineren met een extra thermische isolatie, geluidswering of decoratieve elementen. Je kan bovendien kiezen voor zwaar gelaagd glas, dat is zelfs opgewassen tegen kogels en explosies.

Meer informatie over veiligheidsglas? Neem contact op met Belisol!

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen