Belisol innoveert met vernieuwd pvc-gamma

Bij Belisol willen we, door onderzoek en ontwikkeling, anticiperen op de energie-uitdagingen van de toekomst en onze klanten het beste bieden op het gebied van renovatie. Hiervoor blijven we voortdurend timmeren aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Nieuw pvc-gamma

Met het oog op een aanbod aan hoogwaardige producten die voldoen aan de huidige isolatienormen en verwachting op gebied van design, stelden we een volledig nieuw gamma pvc-producten op punt. Dit nieuwe gamma is uitermate performant op vlak van thermische en akoestische isolatie en houdt eveneens enkele esthetische wijzigingen in vergeleken met het bestaande gamma.

Pvc 58/70 verlaat het gamma

Sommige modellen, zoals pvc 58/70, zullen in de komende maanden het gamma verlaten en kunnen bijgevolg niet meer besteld worden. U kunt uw pvc-ramen in een tweede fase van uw verbouwing uiteraard aanvullen met de producten uit ons nieuwe gamma. Houd daarbij wel rekening dat mogelijks niet dezelfde opties beschikbaar zijn.

Had u graag meer informatie over ons vernieuwde pvc-assortiment? Neem dan contact op met een Belisol-adviseur uit uw buurt.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen