Vernieuwde showroom in Haarlem

Belisol Haarlem heeft de showroom volledig vernieuwd en flink uitgebreid.

Met de verdubbeling van het aantal vierkante meters van de oude showroom is het nu helemaal klaar voor de toekomst. De nieuwe showroom is ontworpen als een huiselijke omgeving waarin de klant centraal staat. Zaakvoerder Sorub Gaind benadrukt het belang van ontspannen planbesprekingen, gevolgd door de keuze van materialen.

"We hebben de benedenverdieping volledig uitgebreid, waardoor we het aantal vierkante meters hebben verdubbeld. Hierdoor kunnen we elke klant in alle privacy en in een rustige omgeving begeleiden bij het bespreken van hun wensen en behoeften," legt Gaind uit. "Bovendien hoefden we geen compromissen te sluiten wat betreft producten, waardoor we onze klanten een gevarieerd aanbod kunnen tonen met alle details en in verschillende kleuren."

De vernieuwde showroom creëert nu een huiselijke beleving in plaats van de vroegere functionele inrichting. Gaind heeft de nadruk gelegd op een eigentijds woongevoel, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om de kozijnen te ervaren in diverse sferen.

Gaind en zijn team begrijpen de kunst van het aantrekken van klanten en hebben gezorgd voor een gastvrije entree. De showroom biedt een overvloed aan hoogwaardige producten. Belisol Haarlem staat al jaren aan de top op het gebied van kozijnen en deuren in de regio Haarlem en Amsterdam, waar het levert aan vele bekende Nederlanders.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen