Belisol Kortrijk sluit zich aan bij succesformule van Roeselare en Ieper

De Belisol-vestigingen in Ieper en Roeselare nemen het filiaal in Kortrijk onder hun hoede, maar de showroom in Kortrijk verdwijnt niet. Vroeger had de vestiging in Kortrijk een eigen loods en werkte ze volledig autonoom, maar door de drie regio’s samen te brengen kunnen klanten op een groter team terugvallen, van adviesfase tot uitvoeringsfase en dienst na verkoop. Door het magazijn te verhuizen naar één centrale uitvalsbasis kan Belisol schaalvoordeel creëren en van daaruit midden en Zuid-West-Vlaanderen beter bedienen.

Belisol haalt zijn loods weg uit Kortrijk om de verdeling van materialen te centraliseren in Roeselare en van daaruit verder uit te breiden in de regio. “De opslag wordt gecentraliseerd, maar de showroom in Kortrijk verdwijnt niet”, verzekert zaakvoerder Arno Bouvry. “Op deze manier kunnen we onze klanten beter bedienen en onze actieradius in de regio verder uitbreiden.”

Extra jobs

De West-Vlaamse tak van Belisol helpt particulieren bij de renovatie en het future proof maken van hun woning in een grote radius rond Roeselare, Ieper en Kortrijk, van de Westhoek tot aan de Leie. Dat maakt het één van de grootste Belisol-netwerken van België. “We werken nu met vier fulltime ploegen in een regio met 350.000 brievenbussen. Er verdwijnen dus geen jobs, integendeel, we zijn zelfs op zoek naar bijkomende plaatsers, adviseurs en administratief bedienden”, vertelt Arno.

Nieuwe wind

“We zullen nog meer inzetten op visibiliteit, zowel in het straatbeeld als in online en offline media. We willen Belisol Kortrijk echt terug op de kaart krijgen”, stelt Arno. De opwaardering van de showroom speelt daar een belangrijke rol in. “We gaan een huiselijke sfeer geven aan de showroom met heel wat nieuwe modellen omdat we een zeer ruim gamma hebben in de drie mogelijke materiaalsoorten: pvc, aluminium en hout. Voor elk wat wils dus.”

Neusje van de zalm

De vitrine van de toonzaal moet het neusje van de zalm worden. “We gaan een gespiegelde gevel nabootsen van twee rijwoningen, elk in een volledig verschillende stijl. Op die manier tonen we dat we ons echt specialiseren in particuliere renovatieprojecten. Onze doelgroep bestaat uit particuliere klanten die van A tot Z ontzorgd willen worden en na uitvoering een volledig afgewerkt resultaat willen, zowel langs binnen als buiten. De showroom zal zo echt onze identiteit tonen”, besluit Arno.

De showroom ligt op de Oudenaardsesteenweg 52 in Kortrijk (8500). Bekijk hier de openingsuren of maak meteen een afspraak online.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen