Geprint glas voor ramen en deuren

Je huisnummer of het logo van je zaak in het glas van de voordeur, een aparte tekening in het glas van een binnendeur, een knappe foto in een glazen wand? Je kan het zo gek niet bedenken, eender welk beeld of patroon kan je in kleur laten drukken op glas.

Wat is geprint glas?

  • Het gaat om geharde beglazing die aan 1 zijde bedrukt is. Dit kan op elk type glas: dubbel, drievoudig, zonwerend of hoogrendementsglas. Het is bovendien geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Geprint glas is steeds op-en-top gepersonaliseerd. Een digitale print in artistiek zwart-wit of juist heel kleurrijk, het logo van je zaak, je huisnummer, tekening of favoriete foto. Oneindig veel mogelijkheden.
  • Je kan het glas zelfs volledig kleuren met print. Een vol, mat vlak in een kleur naar keuze maakt de deur of het raam ondoorzichtig.
  • De bedrukking in email is volledig geïntegreerd in het glas en vormt een duurzame decoratie die je makkelijk kan onderhouden en buitengewoon kleurvast is.

Glas bedrukken, in cijfers

+/- 700°C

Het glas wordt in een oven op hoge temperatuur gebracht en vervolgens snel afgekoeld door middel van luchtblazers. Dat zorgt voor betere mechanische eigenschappen, zoals resistentie.

95%

van de RAL-kleuren zijn mogelijk. Zo kan je de kleur kiezen die perfect bij je interieur past. De afbeelding of de print wordt in het glas gebrand op een extreem hoge temperatuur en is daardoor prima bestand tegen uv-stralen en verkleuring.

5X

Gehard glas is 5 keer resistenter dan gewoon glas.

Het juiste glas voor je ramen? Je Belisol-adviseur geeft je graag raad!

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen