Glas vervangen in je Belisol ramen

Het glas in Belisol ramen is sterk, duurzaam en gaat lang mee. Je zal maar de pech hebben dat er een kras of barst in je raam komt. Of dat je voetballende buurjongen of inbrekers een ruit breken. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk nieuw glas. Dat kunnen we meestal vlot vervangen, zowel voor aluminium profielen als voor houten of pvc ramen.

In 1, 2, 3 

Wanneer de profielen rond het glas niet beschadigd zijn, halen we de glaslatten weg en verwijderen we het gebarsten of gebroken glas. We maken alles netjes schoon en plaatsen het nieuwe glas. Dan zetten we de glaslatten weer stevig op hun plaats. Klaar! 

Van klein tot groot

Het spreekt voor zich dat dit snel gebeurd is voor een toiletraampje. Om het glas van een groot raam, schuifraam of grote glazen deur te vervangen komen er meerdere plaatsers aan te pas. Zij verplaatsen het glas met behulp van zuignappen en eventueel een kleine kraan. 

Beter geïsoleerde ramen

Nieuw glas plaatsen heeft als voordeel dat je je comfort kan verhogen door te kiezen voor dubbel, driedubbel glas of hoogrendementsglas. 

Mochten je ramen meer dan 15 jaar oud zijn, dan kan je overwegen om de ramen volledig te laten vervangen. De ramen van vandaag zijn namelijk een pak beter geïsoleerd. Daar geniet je elke dag van en het geeft je woning een meerwaarde. 

Kras in je glas

Zit er enkel een lichte kras in je glas, dan is vervangen niet altijd nodig. Tot op zekere hoogte kunnen we deze kras er uithalen door te polieren.

Vraag gerust advies in de Belisol showroom in je buurt.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen