Glazen voordeur

Glazen voordeur brengt licht binnen

André en Monique bouwden hun huis begin jaren 70. Afgelopen herfst besloten ze om al hun ramen te vervangen door aluminium ramen. Een hele onderneming, met als hoogtepunt de mooie voordeur: een glazen wand die licht brengt in de gezellige gang.

“We wilden alle ramen van ons huis vervangen. Na 40 jaar was dat wel nodig. Het ging in totaal om een vijftiental ramen, en natuurlijk ook onze voordeur. We hadden al een glazen deur, maar dan zonder middenstijlen.”

Aluminium: makkelijk en mooi

“We kozen voor aluminium, dat is niet alleen makkelijk in onderhoud, maar ook mooi afgewerkt. Het grijs steekt mooi af tegen de witte muur van de inkom. De kleur past ook bij de rand van ons plat dak. Die is al vaak van kleur veranderd, maar is nu grijs.”

Meer warmte, minder lawaai

“Op het vlak van isolatie merkten we meteen het verschil. De warmte bleef beter binnen, maar er was vooral minder lawaai. We hebben helemaal geen last meer van geluid van buitenaf.”

Een zee van licht

“Door de grote glazen voordeur genieten we ten volle van het licht. Je voelt je er meteen thuis. Daarom richten we de gang graag gezellig in met een boeket bloemen, originele meubels en decoratiestukken.”

“De ploeg van Belisol Doornik, die de werken voor haar rekening nam, heeft het fantastisch gedaan. In drie dagen was alles geplaatst, inclusief de voordeur. Sindsdien hebben we opnieuw een beroep gedaan op Belisol, voor ons appartement aan zee.”

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen