Holux ramen deuren aluminium

Holux ramen en deuren in aluminium

De nieuwe Holux-lijn voor ramen en deuren in aluminium is klaar om de volgende jaren met glans te doorstaan: zowel op het vlak van isolatie, veiligheid als esthetiek.

Strak

De Holux-lijn oogt strak en stijlvol. Het beslag en de raamscharnieren aan de binnenkant van het profiel zijn vakkundig weggewerkt, enkel de kruk is zichtbaar. Het regenwater spoelt weg via verborgen kanaaltjes. Bij de deuren ligt het opendraaiend deel en het vaste kader in hetzelfde vlak. Deurscharnieren en –krukken worden standaard in de kleur van de deur uitgevoerd. Dat alles maakt Holux stijlvol en tijdloos.

Sterk

Aluminium van de 1e kwaliteit is een uiterst sterk materiaal. Het heeft een extreem lange levensduur, goed voor minstens 2 generaties. Bovendien is aluminium 100% recycleerbaar.

Kleur

De nieuwe Holux-lijn kan je verkrijgen in 16 standaard kleuren: keuze te over! Je wilt de binnenkant van je ramen en deuren in een andere kleur dan de buitenkant? Dat kan! De kleur is 100% kleurvast doordat de poedercoating wordt uitgehard onder een hoge temperatuur.

Deur

Naar analogie met de ramen produceert Belisol ook Holux-deuren. Optioneel is er een onderdorpel verkrijgbaar die zorgt voor een goede luchtdichtheid. Deze onderdorpel is gemaakt uit slijtvast geanodiseerd aluminium, qua kleur is er de keuze tussen naturel en zwart.

Veilig

De Holux-deuren zijn standaard voorzien van drie dievenklauwen aan de scharnieren. In combinatie met de meerpuntssluiting met pen/haak kan de deur niet uit haar scharnieren geheven worden. Zowel aan de krukzijde als aan de scharnierzijde is de deur - in gesloten stand - steeds op 5 punten vergrendeld.

Twee isolatieniveaus

De Holux-lijn heeft twee isolatieniveaus: Holux + of S. Holux S heeft een drievoudige beglazing en extra isolatie. Welk niveau je kiest, hangt af van de isolatiebehoefte van de woning, de positie van de gevel en de functie van de achtergelegen ruimte, alsook van het budget. Niet elke woning heeft namelijk behoefte aan een superisolerend systeem. We begeleiden je graag naar het meest geschikte product.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen