Nieuw: Holux schuifraam in aluminium

Het Holux schuifraam is het nieuwste paradepaardje in het prestigieuze Holux-gamma van Belisol. Het Holux-gamma aluminium ramen werd in 2014 geïntroduceerd, en blinkt uit op het vlak van isolatie, levensduur, veiligheid en esthetiek. Ontdek snel hoe ook het nieuwe schuifraam de lat verlegt.

Nieuw vanaf 2015 is de innovatieve Holux-schuifdeur en die laat zich al meteen opmerken. In plaats van borstels rondom zorgen rubberen dichtingen voor een perfecte lucht- en waterdichtheid, waarmee het ruim voldoet aan de EPB-wetgeving.

Opvallend detail: de middenstijl van het raam is met 52 millimeter één van de smalste in zijn categorie. Bij Belisol staat performant niet in de weg van elegant.

Nog een ijzersterke troef is dat het Holux-schuifraam grote afmetingen aankan, tot liefst 6,5 meter breed en tot 3 meter hoog. Omdat zo’n groot raam flink wat weegt, wordt het openen en sluiten vergemakkelijkt door een hulpveer aan de bedieningshendel. Optioneel is er ook een ‘soft closing’ systeem beschikbaar.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons jou inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen