Aluminium voordeur Goes

Onze voordeur in Goes

Een strakke, opvallende voordeur in antracietgrijs aluminium met grote ramen erboven. Adri, zelf aannemer met jarenlange ervaring in restauratie, wist perfect wat hij wou.

Aluminium voordeur

Eigentijdse voordeur

Dankzij de renovatie trekt de gevel nu meteen de aandacht. Het is een woning met hedendaags karakter geworden. Een eigentijdse voordeur met hoge vide en grote ramen in aluminium, daar zorgde Belisol graag voor.

Vroeger kon je het huis uit de jaren 90 omschrijven als een sobere, doorsnee woning. Dat zou je nu alvast niet meer zeggen. Adri en Rita gaven het huis een ware facelift. Zowat alles werd vernieuwd: het dak, de ramen, de voordeur, … De hoge vide vooraan creëert een groter ruimtegevoel binnen en geeft de gevel een compleet nieuwe look. Achteraan kozen ze voor gloednieuwe aluminium schuiframen. Belisol expertise in ramen en deuren

“Toen we besloten te renoveren, leek Belisol voor ons een evidente keuze voor ramen en deuren. Mijn broer had eerder al goede ervaringen met Belisol. Bovendien is er een toonzaal vlakbij hier in Goes”, zegt Adri.

Onderhoudsvriendelijk en strak aluminium

Adri en Rita twijfelden geen seconde over het materiaal voor hun ramen en deuren. “Onze oude ramen in pvc waren na al die jaren aan vervanging toe. Ditmaal kozen we voor oersterk aluminium van Belisol: strak, degelijk en onderhoudsvriendelijk. Nu kunnen we weer decennia verder!”

Meer info over dit renovatieproject

Een realisatie van Belisol Goes
Materiaal: deur en kader in Aluminium
Kleur: Antraciet

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen