Opties voor de afwerking van je Belisol-deur

Je huis een unieke uitstraling geven, is kinderspel met een gepersonaliseerde deur van Belisol. Wij geven je namelijk zo veel opties dat je altijd wel je smaak vindt.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

Plinten

Een plint kan zowel nuttig als mooi zijn. Bij heel wat van onze deuren is er een plint voorzien onderaan de deurvleugel om water tegen te houden en tegelijk de deur decoratief af te werken. Opteer je voor een strakke, vleugeloverdekkende aluminium deur dan heb je geen plint nodig.

Grepen

Van de klassieke leeuwenkop tot een eigentijdse deurgreep in brons of roestvrij staal ..., je vindt het in ons ruim assortiment.

Groeven

Je kan je deur eveneens afwerken met decoratieve groeven: een bol-, S-, U- of V- groef.

Sierlijsten

Wie houdt van een klassieke voordeur, vindt een sierlijst misschien wel een goed idee. We werken graag je deurpaneel of glasinzet af met één van onze sierlijsten.

Facet

Een knap staaltje techniek is dan weer de facetuitvoering. Hier zijn er subtiele rondingen rondom de deurpanelen.

Getrapt

Wie niet kan kiezen tussen klassiek of modern vindt zijn gading wellicht in ons aanbod aan getrapte panelen. Je deur is dan uitgerust met een paneel dat niet zo zacht afgerond is als een facetpaneel, maar wel subtiele, rechtlijnige freesranden heeft.

Vleugeloverdekkend

Glassoorten

Met een speciale glasinzet kan je je deur nog origineler maken. Laat bijvoorbeeld een afbeelding of je huisnummer zandstralen in het glas van je voordeur. Door het zandstralen wordt het glas deels of volledig gematteerd.

Figuurglas behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is glas met één zijde in motief en één gladde zijde. Je voordeur laat zo alle licht binnen, zonder dat je aan privacy inboet.

Je hebt pas echt een eyecatcher aan je woning als je voor glas in lood kiest. Met gekleurd ambachtelijk glas in loodlijsten kan je erg variëren in patroon, kleur, etc. Het loodglas wordt vervolgens tussen het isolatieglas geschoven om warmteverlies tegen te gaan.
RVS

RVS-inleg

Een hedendaagse uitstraling voor je deur, dat bereik je met deurpanelen met roestvrijstalen (RVS) inlegstroken.

Keuze heb je uit:

  • dichte panelen met een strakke afwerking uit RVS
  • panelen met glasvlakken in combinatie met RVS
Siergril

Siergril

Een siergril kan bevestigd worden op pvc-, aluminium of houten deuren. Belisol-siergrillen zijn beschikbaar in 5 modellen, steeds in het zwart. Natuurlijk maken we siergrillen op maat van je deur.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen