Ramen en deuren Vlaams-Brabant

Wie een renovatie plant, zoekt gewoonlijk nieuwe ramen en deuren bij een specialist in de buurt. Dat is logisch. Daarom is Belisol vertegenwoordigd in elke provincie, verspreid over het hele land (en ook daarbuiten). In Vlaams-Brabant vind je alvast 4 showrooms. Jouw Belisol-adviseur is dus altijd nabij!

Waar vind je ramen en deuren in Vlaams-Brabant?

Om je altijd vlug van dienst te zijn, kan je in Vlaams-Brabant terecht in 4 showrooms: Leuven, Tienen, Asse en Sint-Pieters-Leeuw. Onze gedreven Belisol-adviseurs staan er voor je klaar en maken je wegwijs in ons ruime aanbod aan ramen en deuren.

Houten, pvc of aluminium ramen en deuren in Vlaams-Brabant?

Het ideale materiaal voor jouw ramen en deuren kiezen, dat doe je niet over één nacht ijs. Er zijn immers verschillende factoren om rekening mee te houden: de stijl van je gevel, jouw persoonlijke smaak, je budget, de te overspannen oppervlakte, de vereisten qua onderhoud en isolatie, enz.

Aluminium ramen komen bijvoorbeeld van pas als je erg grote ramen wil, want zo houd je de profielen toch licht. Houten ramen zijn dan weer charmante, natuurlijke isolatoren. En pvc is een topper qua onderhoud én budgetvriendelijkheid.

Maar natuurlijk hangt de uiteindelijke keuze af van jouw specifieke renovatie- of nieuwbouwproject. Gelukkig begeleidt jouw Belisol-adviseur je graag in elke fase: van ontwerp tot offerte, installatie en kwaliteitscontrole.

Maak meteen een afspraak of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Vlaams-Brabant!