Grote ramen in goudkleurig aluminium voor koffiebar

De ligging van De Kletskop is top, deze nieuwe koffiebar ligt op het kruispunt van 3 wegen in hartje Hechtel. En door de nieuwe grote gouden ramen zie je de gezellige tafeltjes en de toog met de professionele koffiemachine. Als de deur openzwaait, komt de geur van verse koffie en ander lekkers je tegemoet.

Met De Kletskop gaat de droom van Chris in vervulling. Deze ervaren kok wilde graag haar eigen koffiebar/eethuisje uitbaten. In schoonzoon Michiel vond ze de perfecte partner in crime. Dochter Tine die wijkagent is, springt wel eens binnen voor een lekker kopje koffie.

Aluminium ideaal voor grote ramen

Michiel: “Onze vrienden Vicky en Robben zorgden voor de renovatie van onze zaak. Omdat gezien worden in de horeca heel belangrijk is, stelden ze nieuwe grote ramen voor, langs de beide straatkanten van dit hoekpand. In overleg met Belisol Peer kozen we voor aluminium ramen omdat je daarmee grote ruimtes kan overspannen.”

Tiptop plaatsing

Bij de verbouwing kwam er stevig breukwerk aan te pas: de vloer en de oude ramen gingen eruit, de nieuwe ramen kwamen erin. Gelukkig hebben we prima kunnen samenwerken met de plaatsers van Belisol. Zij hebben alles tiptop afgewerkt. En ze komen over een jaar nog eens terug om opnieuw op te voegen.

Rechte lijn van keuken naar terras

Aan de kant van het terras zitten handige schuifdeuren. Van in de keuken kan je in een rechte lijn naar buiten stappen, ook dat was een praktisch idee van Belisol. Handig als je dit traject tientallen keren per dag aflegt met volle plateaus.

Strak met Scandinavische knipoog

De goudkleurige ramen passen perfect bij het uithangbord in cortenstaal, de gouden tafelranden en andere eigentijdse details zoals de menuhouders in draadstructuur. “Het was even slikken toen de tafeltjes geleverd werden: mintgroen tafelblad en roze poten. Maar toen alles op zijn plaats stond, was ik heel blij met het resultaat”, zegt Michiel.

Zoete inval

In De Kletskop ben je welkom voor een heerlijke latte, cappuccino, een luxe ontbijt, brunch of lunch. Wil je op zondag komen, vergeet dan niet te reserveren. Chris: “We staan ook bekend om onze ontbijtmanden en high tea met scones, hartige broodjes en zoetigheden. De high tea is vooral in trek bij jonge dames en vrijgezellenfeestjes.”

Van waar de naam Kletskop?

Michiel: “Daar zijn 5 goede redenen voor. De Kletskop is een kale duin in het stuifzandgebied van Hechtel. Het is ook gezellig bijkletsen bij een kopje koffie. En ook het typische koekje. Ten vierde verwijst het naar de voormalige straatstenen voor de deur en als laatste verklaring mag je mijn hoofd eens goed bekijken.”

Het leukste aan deze bar

Wat Chris het leukste vindt aan haar droomzaak? “Alles”, zegt ze zonder twijfel, “ik heb nog geen moment het gevoel gehad dat ik aan het werken was. Elke dag ben ik bezig met mijn hobby: lekker koken, onze gasten verwennen en een gezellig babbeltje slaan.”

De keuze van Chris en Michiel

  • PRODUCT: 4 aluminium ramen, 1 aluminium schuifraam, 1 glazen voordeur
  • TYPE: Holux
  • KLEUR: goudkleurig
  • GLAS: gelaagd dubbel glas
  • EXTRA: afstandshouders in aluminium

Van plan om te bouwen of renoveren? Probeer dan onze handige raamsimulator om de beste kleur bij je gevel te kiezen.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen