Kwalitatieve pvc ramen

Hoe herken je kwalitatief pvc?

Ken je de superieure kwaliteit van Belisol pvc al? We zijn er best trots op en vertellen je er dus met plezier meer over. Zo weet je meteen een kwalitatief pvc profiel te herkennen!

Vroeger kampte pvc weleens met vooroordelen: niet mooi, vlug versleten, niet kleurvast, niet stabiel genoeg, … Die clichés zijn gelukkig al lang verleden tijd..

Prachtig pvc

Pvc ramen en deuren ontwerp je bij Belisol helemaal naar jouw smaak en budget. We breiden ons pvc gamma voortdurend uit zodat je jouw ramen en deuren volledig kan personaliseren.

Je hebt de keuze uit 6 pvc profielen: Unix, Futura, Luna, Prestige, Pure en Tendance. Als je wil, zie je zelfs niet dat het pvc is. Graag een hout- of aluminiumlook? Dat kan! Met houtlookfolie lijken je ramen net van hout en sablé-folie zorgt ervoor dat je ramen van aluminium lijken te zijn. Geef de ramen en deuren van je woning net die uitstraling die je zoekt en geniet van de voordelen van pvc. Al benieuwd hoe het er bij jou kan uitzien? Met onze raamsimulator kan je zelf al eens verschillende kleuren uitproberen.

Herken een kwalitatief pvc profiel

Kwalitatieve dichtingen

Door kwalitatieve innovatieve dichtingen te plaatsen waar kader en vleugel samenkomen, maken we van je pvc raam of deur een perfecte buffer tegen geluid, wind en kou en warmte. Prima isolatie!

Minimum 5 kamers

Koop je een Belisol pvc raam of deur, dan weet je dat de kader- en vleugelprofielen bestaan uit minimum 5 kamers. Zo vermijden we condensatie en warmtegeleiding.

Minstens 70 mm diep

Voor optimale stevigheid en isolatie zijn pvc profielen best minstens 70 mm dik. Bij Belisol heb je zo de keuze tussen maar liefst 6 pvc profielen. Stuk voor stuk extra stevig en isolerend. Futura-profielen beschikken bovendien over glasvezelversterking, nog lichter en een betere isolator dan staal, met dezelfde stabiliteit.

Minimum 3 sluitnokken en rondlopend beslag

Veiligheid voor alles. Daarom voorziet Belisol elk profiel van stalen sluitnokken en anti-kerntrekbeslag over heel het kader. Je raam of deur forceren wordt zo te lastig voor een inbreker.

Mooi gelaste en afgewerkte verstekken

Ook de afwerking van de hoeken van de kaders en vleugels van je ramen en deuren is standaard bij Belisol pvc. Alles wordt netjes afgewerkt.

Glaslatten sluiten mooi aan

Onze ramen en deuren in pvc worden met vakmanschap en oog voor detail op maat gemaakt én geplaatst.

Geïnteresseerd in pvc ramen of deuren? Contacteer je Belisol-adviseur.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen