Innovaties pvc ramen deuren

Ontdek hier de nieuwigheden van het pvc gamma bij Belisol

Het voorbije jaar steeg de vraag naar pvc ramen met het uitzicht van aluminium. Belisol speelt hierop in met de lancering van Futura, een uniek en ultra-slank profiel met uitstekende isolatiewaarden. Daarnaast lanceren we met Unix het renovatieprofiel bij uitstek: oerdegelijk en bewezen kwaliteit, perfect voor de budgetvriendelijke renovatie.

Unieke glasvezelversterking bij Futura

Pvc ramen isoleren erg goed, maar hebben voor hun stevigheid een steuntje in de rug nodig. Meestal wordt daarvoor naar staal gegrepen, een ‘ijzersterk’ en stevig materiaal. De stalen versterkingen aan de binnenkant van het raam doen helaas afbreuk aan de excellente isolatiewaarden van pvc.

Daarom kiest Belisol in zijn nieuwe Futura ramen voor glasvezelversterking in plaats van staal: lichter, duurzamer en vooral veel betere isolatiewaarden.

In de Futura hefschuifdeuren kiezen we omwille van de stevigheid wel nog voor staalversterking. Zo kan je probleemloos – met net hetzelfde uitzicht als je ramen en deuren – een overspanning tot 6,5m breed en 2,5m hoog overbruggen. Net een stapje verder dan onze concurrenten.

Innovaties pvc ramen deuren

Zwartbruine pvc ramen? Het kan bij Futura!

Voor zwartbruine ramen moest je vandaag meestal met aluminium aan de slag gaan. Dat is nu niet meer nodig. In het nieuwe Futura-gamma van Belisol kan je een keuze maken voor pvc ramen in kwarts, antraciet of zwartbruin met een ‘sablé’ afwerking. Je ziet bijna geen verschil met aluminium ramen.

Ook voor het zogenaamde ‘beslag’ is er geen kleurprobleem: de krukken kunnen meegelakt in een ral-kleur naar keuze en je kan kiezen voor verdoken beslag, geen zichtbare scharnieren dus.

Je hoort wel eens: ‘Donkere ramen aan de zonzijde van je woning? Gaan pvc ramen kromtrekken tijdens een hete zomerdag?’ Niets is minder waar bij Futura van Belisol. Dankzij de ‘cool colours’ technologie van onze folies blijft de opwarming van je raamprofielen beperkt.

Belisol garandeert ook een top-kwaliteit van onze folies. Voor en na de bevestiging van de folie op je raam worden de profielen telkens 24u op de juiste temperatuur gebracht om zo de ideale hechting te bereiken. Geen loskomende folies bij Belisol!

Innovaties pvc ramen deuren

Al eens gedacht aan een zelfvergrendelend slot?

Je kan je Futura deur optioneel laten uitrusten met een zelfvergrendelend slot met drie sluitpunten, bediend door de deurklink. Als je de deur achter je dichttrekt schieten drie in plaats van één dagsluiters op hun plaats. Zelfs bij grote deuren wordt het zo voor inbrekers veel moeilijker om de deur op een kier te trekken en te forceren.

Daarnaast zijn onze Futura deuren standaard uitgerust met een vijfpuntsslot, met haak- en pensluitingen. Deze sloten bedien je met de cilinder en de sleutel.

Extra veiligheidspakketten zijn mogelijk zowel op onze ramen, deuren als hefschuiframen.

Innovaties pvc ramen deuren

Unix: topkwaliteit voor elk budget!

Steeds vaker kiezen mensen voor renovatie in plaats van nieuwbouw. De vraag naar een degelijk en budgetvriendelijk renovatieprofiel is de voorbije jaren dan ook sterk toegenomen.

Daarom voegen we bij Belisol vanaf nu het Unix-profiel toe aan ons gamma pvc ramen. De troeven van Unix op een rijtje:

  • Met vijf kamers in kader en vleugel heeft Unix vandaag een uitstekende verhouding tussen prijs en isolatie;
  • Aan de binnenzijde is Unix standaard uitgevoerd in wit glad, net zoals de krukken en de kapjes over het beslag. Tegen een lichte meerprijs is verdoken beslag mogelijk, zowel optisch, geluidsisolerend als naar luchtdichtheid de beste keuze.
  • Het slotmechanisme zit verwerkt in de staalversterking van het profiel. Inbrekers die je kunststof raam proberen te smelten krijgen dus geen kans.
  • Unix ramen zijn sowieso inbraakbestendig, dankzij een combinatie van normale en champignonvormige sluitnokken. Optioneel kan je ervoor kiezen om overal champignonvormige nokken te gebruiken.

Wist je trouwens dat Belisol ook aan het milieu denkt? Voor de zichtzijde van onze profielen kiezen we steeds voor nieuw gemengd pvc granulaat en poeder, aan de binnenzijde werken we met gerecycleerd pvc, even goed van kwaliteit, beter voor het milieu. Ook dat is Belisol.

Innovaties pvc ramen deuren

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen