Belisol liet 45e verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan

In 2022 bestaat Belisol 45 jaar. Het bedrijf kende haar oorsprong in Brussel, maar is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Al 45 jaar lang staat het merk aan de top in de markt van ramen en deuren. Om deze 45e verjaardag van Belisol te vieren werden dan ook alle toeters en bellen boven gehaald!

Nationaal verjaardagsfeest

Naar het gezegde “Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen”, vroeg Belisol aan duizenden feestvierders om ter ere van haar verjaardag hun gevel in een feestelijk jasje te steken. Daarmee kleurde heel België blauw en werd het land omgedoopt tot ‘de grootste Belisol-showroom’.

Wie jarig is, trakteert

Belisol zou Belisol niet zijn als er geen leuke extra verbonden was aan deze oproep om vlaggetjes op te hangen. Wie meedeelde in de feestvreugde, maakte gedurende 6 weken kans op talrijke prachtige prijzen! Je kon het zo gek niet bedenken of het zat in de Belisol prijzenpot: een ballonvaart, een elektrische fiets, bloemenbons, een ramenwasser, een iPhone, een Ofyr, een citytrip, en zoveel meer.

Overweldigend succes

Eén ding was meteen duidelijk: de cadeaus vielen in de smaak! De vlaggetjes werden massaal aangevraagd en in een mum van tijd doken overal in het land de herkenbare blauwe Belisol slingers op. Er werd champagne bovengehaald, er werden huisdieren vermomd en kinderen opgetrommeld, er werd zelfs een drone ingezet,… Allemaal om één van de mooie verjaardagscadeaus in de wacht te slepen. Het enthousiasme was groot, de dankbaarheid bij de winst nog groter. Belisol was jarig en dat zal heel België geweten hebben. Bekijk hier de inzendingen.

Niets gewonnen? Niet getreurd. Blijf Belisol volgen via Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze vele interessante acties.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen